ΚΚΕ : Έμεινε μόνο στην είσοδο του ΚΥΤ στον Καρά Τεπέ ο κ. Μητσοτάκης

 ΚΚΕ : Έμεινε μόνο στην είσοδο του ΚΥΤ στον Καρά Τεπέ ο κ. Μητσοτάκης

Με ανακοίνωσή της η Τομεακή Επιτροπή Λέσβου του ΚΚΕ αναφέρεται στην σημερινή επίσκεψη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο νησί.

«Ενάμισυ  μήνα πριν από την επέτειο της μεγαλειώδους κινητοποίησης του Λεσβιακού Λαού, που με τις τριήμερες «μάχες» με τους εισβολείς – ΜΑΤ και με την τριήμερη Παλλεσβιακή Απεργία που νέκρωσε τα πάντα πάνω στο νησί, έδωσε μυριόστομη και ξεκάθαρη απάντηση πως δεν θα επιτρέψει να στηθεί φυλακή εγκλωβισμένων μεταναστών πάνω στο νησί, ο ηθικός αυτουργός εκείνων των «εγκλημάτων» ο πρωθυπουργός της χώρας, επισκέφθηκε το νησί μας, τον τόπο του εγκλήματος» αναφέρει σχετικά και προσθέτει:

Δυσάρεστα νέα από Λινού για την ανοσία του πληθυσμού – Πότε θα επιτευχθεί

«Χωρίς να κάνει τον κόπο να προχωρήσει πέρα από την είσοδο του ΚΥΤ στον Καρατεπέ, επανέλαβε το ρεφρέν που τραγουδούν όλοι οι συναρμόδιοι υπουργοί του και τα παπαγαλάκια τους πάνω στο νησί πως το σημερινό ΚΥΤ «είναι καλύτερο από αυτό της Μόριας» , όταν οι ίδιοι οι κατοικούντες σε αυτό μετανάστες αλλά και οι εργαζόμενοι σε αυτό  ομολογούν το ακριβώς αντίθετο.

Ενώ προσπάθησε να …καθησυχάσει το Λεσβιακό λαό,  δηλώνοντας πως το νέο κλειστό κέντρο που θέλουν να φτιάξουν στο «κτήμα Ελευθεράκου» θα είναι … με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σάμπως και όλα όσα γίνονται , πέντε χρόνια τώρα πάνω στο νησί σχετικά με το μεταναστευτικό,  δεν έχουν τη βούλα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το τι ακριβώς θέλει η πλειοψηφία του Λεσβιακού λαού το γνωρίζει πολύ καλά: Καμία δομή εγκλωβισμένων προσφύγων και μεταναστών πάνω στο νησί. Καμία απολύτως. Και να είναι σίγουρος ότι, αν χρειαστεί, ο Λεσβιακός Λαός θα το διατρανώσει και πάλι σε όλο τον κόσμο και με το ίδιο επιτυχές αποτέλεσμα, όπως έκανε τον περασμένο Φλεβάρη.»

Σχετικά Άρθρα