Γάμος με 10.000 καλεσμένους στην Μαλαισία εν μέσω πανδημίας

 Γάμος με 10.000 καλεσμένους στην Μαλαισία εν μέσω πανδημίας

Η πανδημία έχει αλλάξει τα όνειρα πολλών ζευγαριών για έναν μεγάλο γάμο. Ωστόσο, ένα ζευγάρι στη Μαλαισία κατάφερε να αποφύγει τους περιορισμούς που θα περιόριζαν τη λίστα επισκεπτών σε 20 και καλωσόρισε -με ασφάλεια- στον γάμο του 10.000 άτομα. Πώς; Με εκδήλωση drive-thru.

Tο πρωί, οι νεόνυμφοι κάθισαν έξω από ένα μεγαλοπρεπές κυβερνητικό κτίριο στο Πουτραγιάγια, νότια της πρωτεύουσας Κουάλα Λουμπούρ, ενώ οι επισκέπτες περνούσαν με τα αυτοκίνητά τους. Ο σύζυγος είναι γιος πολιτικού και πρώην μέλους του υπουργικού συμβουλίου.

«Ενημερώνομαι ότι υπάρχουν περισσότερα από 10.000 αυτοκίνητα εδώ από σήμερα το πρωί», έγραψε ο περήφανος πατέρας στο Facebook, μοιράζοντας εικόνες της εκδήλωσης. «Είναι μεγάλη τιμή για μένα και την οικογένιεά μου. Σας ευχαριστώ όλους για την κατανόηση και την τήρηση όλων των διαδικασιών που έγιναν χωρίς να βγείτε από το αυτοκίνητο». Χρειάστηκαν περίπου τρεις ώρες μέχρι να περάσουν και οι 10.000 συμμετέχοντες.

Σύμφωνα με τους κανόνες κοινωνικής απόστασης, στους καλεσμένους προσφέρθηκε δείπνο – παρόλο που έπρεπε να πάρουν το προσυσκευασμένο από το παράθυρο του αυτοκινήτου τους, όπου τα παράθυρα έπρεπε να παραμείνουν κλειστά.

Πηγή: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Σχετικά Άρθρα