Εικόνες τρόμου στη Ρωσία: Σκυλιά κατασπάραξαν το πρόσωπο αισθητικού

 Εικόνες τρόμου στη Ρωσία: Σκυλιά κατασπάραξαν το πρόσωπο αισθητικού

Μία 20χρονη Ρωσίδα αισθητικός δέχθηκε άγρια επίθεση από σκυλιά, τα οποία έσκισαν το πρόσωπό της, την δάγκωσαν στα πόδια και τα χέρια στην ανατολική Σιβηρίας, σύμφωνα με τις αρχές.

Η Tatyana Loskutnikova δέχθηκε ​​επίθεση από τα 10 σκυλιά καθώς περπατούσε στην πόλη Ουλάν-Οντέ νωρίς την Τετάρτη. Οι κάτοικοι που άκουσαν τις κραυγές της έδιωξαν τα ζώα, ανέφερε το East2West News. Η σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα – η οποία υπέστη σοβαρή απώλεια αίματος – μεταφέρθηκε σε ένα κοντινό σπίτι και έπειτα σε νοσοκομείο, όπου τοποθετήθηκε σε τεχνητό κώμα και σε αναπνευστήρα, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Woman's face ripped off by savage pack of stray dogs leaving her fighting  for life

Η οικογένειά της είπε ότι το πρόσωπό της έχει «καταστραφεί και δεν αναγνωρίζεται».

«Το θύμα βρίσκεται σε εντατική θεραπεία», δήλωσε ο Δρ Igor Shpak, επικεφαλής ιατρός στο νοσοκομείο. «Οι χειρουργοί, οι νευροχειρουργοί, οι τραυματολόγοι, οι ωτορινολαρυγγολόγοι και οι γναθοχειρουργοί παλεύουν για να σώσουν τη ζωή της», πρόσθεσε.

Woman's face ripped off by savage pack of stray dogs leaving her fighting  for life

«Η ασθενής μας παραδόθηκε σε μια εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση και υπέστη αιμορραγικό και επώδυνο σοκ». Μόνο τα μάτια της παρέμειναν στο παραμορφωμένο πρόσωπό της, σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Η Loskutnikova είχε «πολλαπλές πληγές και δαγκωματιές στο πρόσωπο, το σώμα και τα άκρα», δήλωσε ο Shpak.

Σχετικά Άρθρα