Ζαχαρίας Ραγκούσης: Βρισκόμαστε στη διάθεση Πολιτείας και υγειονομικών για τον εμβολιασμό των πολιτών

 Ζαχαρίας Ραγκούσης: Βρισκόμαστε στη διάθεση Πολιτείας και υγειονομικών για τον εμβολιασμό των πολιτών

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή χορήγησε Άδεια Κυκλοφορίας με έγκριση υπό όρους στη Pfizer και τη BioNTech για το εμβόλιό τους για ενεργητική ανοσοποίηση για την πρόληψη της COVID‑19, που προκαλείται από τον ιό SARS‑CoV‑2, σε άτομα ηλικίας 16 ετών και άνω, oΠρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer Ελλάς Α.Ε., κ. Ζαχαρίας Ραγκούσης, προέβη σε σχετική δήλωση.

Το μήνυμα μέσα από τη δήλωση του κ. Ραγκούση, αφορά στην επίτευξη από πλευράς της Pfizer της δέσμευσής της να αναπτύξει και να παρέχει στους πολίτες ένα ασφαλές και αποτελεσματικό εμβόλιο, που θέτει τις βάσεις για σταδιακή επιστροφή όλων μας στην κανονικότητα αλλά και δικαιώνει τις διαρκείς προσπάθειες της εταιρείας για ανάπτυξη θεραπειών που αλλάζουν τις ζωές των ασθενών.

BioNtech: Νέο εμβόλιο σε έξι εβδομάδες σε περίπτωση μετάλλαξης του ιού

Τέλος, ο κ. Ραγκούσης δηλώνει ότι η εταιρεία βρίσκεται στη διάθεση των υγειονομικών αρχών και των επαγγελματιών υγείας για παροχή κάθε δυνατής υποστήριξης στο έργο του εμβολιασμού των πολιτών που αρχίζει άμεσα στη χώρα μας.

Αναλυτικά, το μήνυμα του Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου της Pfizer Ελλάς:

«Η χορήγηση Άδειας Κυκλοφορίας υπό Όρους του εμβολίου της Pfizer και της BioNTech αποτελεί ορόσημο στον αγώνα ενάντια στη νόσο Covid-19. 

Η Pfizer κατάφερε να ανταποκριθεί στην υπόσχεσή της: Να αναπτύξει και να παρέχει στους πολίτες ένα εμβόλιο που ανταποκρίνεται σε υψηλά πρότυπα ασφάλειας και αποτελεσματικότητας.

Ένα εμβόλιο που ήδη έχουν λάβει πάνω από 300 χιλιάδες άτομα, παγκοσμίως, και που δημιουργεί προϋποθέσεις για σταδιακή επιστροφή όλων μας στην κανονικότητα.

Η εξέλιξη αυτή δικαιώνει την πίστη μας στον άνθρωπο, στη δύναμη της επιστήμης και της τεχνολογίας. Επιβεβαιώνει τη διαρκή επένδυσή μας στην ανάπτυξη καινοτόμων θεραπειών και εμβολίων, που αλλάζουν τις ζωές των ασθενών.

Τώρα, ξεκινά από την πλευρά της πολιτείας ένα σημαντικό έργο: Ο εμβολιασμός του πληθυσμού.

Είμαστε στη διάθεση των υγειονομικών αρχών και των επαγγελματιών υγείας για να παρέχουμε κάθε δυνατή υποστήριξη σε αυτή την προσπάθεια».

Σχετικά Άρθρα