Συγκλονίζει η κόρη του 86χρονου που τον σκότωσαν ανήλικοι στη Θεσσαλονίκη (vid)

 Συγκλονίζει η κόρη του 86χρονου που τον σκότωσαν ανήλικοι στη Θεσσαλονίκη (vid)

Με δάκρυα στα μάτια η κόρη του ηλικιωμένου άνδρα τον οποίο σκότωσαν δύο ανήλικοι για 200 ευρώ στη Θεσσαλονίκη, περιέγραψε ότι τον πατέρα της τον είχαν μαχαιρώσει στους καρπούς των χεριών και είπε ότι είχε φλεγμονή και στο αυτί του.

“Ήταν τελικά τόσο σοβαρό και ο άνθρωπος απεβίωσε” τόνισε η ίδια χαρακτηριστικά. Μάλιστα ο πατέρας μου μού έλεγε “είμαι καλά, μην στενοχωριέσαι παιδί μου αλλά δεν τα κατάφερε”. Όπως υποστήριξε η κόρη του θύματος, πήγε αμέσως στο σημείο ασθενοφόρο, η Αστυνομία, η Σήμανση.

ΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη: Δύο παιδιά πίσω από τη δολοφονία 86χρονου

Η ίδια τόνισε ότι ο πατέρας της “ετοίμαζε να φάει κάτι, όταν αντιλήφθηκε ότι άτομα είχαν μπει στο σπίτι. Δύο ανήλικοι μπήκαν μέσα και δύο άτομα μεγάλης ηλικίας κρατούσαν τσίλιες. Ο πατέρας μου έκανε εγκεφαλική αιμορραγία και πέθανε”. Σύμφωνα με την κόρη του θύματος, “ο πατέρας μου αντιστάθηκε, προσπάθησε να αντισταθεί με το μαχαίρι γιατί είχαν προσπαθήσει κι άλλες φορές να τον κλέψουν και του το άρπαξαν από το χέρι. Η μητέρα μου έχει άνοια και αυτά τα λεφτά ο πατέρας μου τα είχε για τον οίκο ευγηρίας”.