Εισαγγελική παρέμβαση για τις καταγγελίες Καραπαπά

 Εισαγγελική παρέμβαση για τις καταγγελίες Καραπαπά

Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε καταγγελία του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, περί απόπειρας δωροδοκίας του τερματοφύλακα του Άρη, Μάριου Σιαμπάνη, από ανθρώπους του ΠΑΟΚ, πριν από το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Με βάση δημοσιεύματα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, παρήγγειλε επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για να διερευνηθούν τα καταγγελλόμενα.

Με Αϊντχόφεν ο Ολυμπιακός

Στο πλαίσιο της έρευνας, την οποία καλείται να φέρει εις πέρας η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης, θα κληθούν να καταθέσουν ενόρκως ο καταγγέλλων αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, ο γκολκίπερ του Άρη, όπως επίσης ο συμπαίκτης του, Γιώργος Δεληζήσης, ο οποίος σε δηλώσεις του φέρεται να επιβεβαίωσε τα περί απόπειρας καταγγελίας.

Η έρευνα τελεί υπό την επίβλεψη της αρμόδιας για θέματα αθλητισμού εισαγγελέως Θεσσαλονίκης, ενώ τα αδικήματα που ερευνάται εάν στοιχειοθετούνται είναι αυτά της απόπειρας δωροδοκίας, της απόπειρας παράνομης βίας και της απόπειρας χειραγώγησης ποδοσφαιρικού αγώνα.  Υπενθυμίζεται πως στο περιθώριο του χθεσινού αγώνα Άρης-ΠΑΟΚ ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, κατήγγειλε με αναρτήσεις του απόπειρα δωροδοκίας ποδοσφαιριστών του Άρη από ανθρώπους του ΠΑΟΚ, απαντώντας στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση, ο οποίος με την σειρά του απείλησε με προσφυγή στην Δικαιοσύνη για τα περαιτέρω.

Σχετικά Άρθρα