Πως ο νεοναζί Παππάς έπιασε στον ύπνο την ΕΛ.ΑΣ και διέφυγε- Που θεωρείται ότι βρίσκεται

 Πως ο νεοναζί Παππάς έπιασε στον ύπνο την ΕΛ.ΑΣ και διέφυγε- Που θεωρείται ότι βρίσκεται

Στο Βέλγιο ή στην Γαλλία εκτιμά η Αστυνομία ότι έχει διαφύγει ο υπαρχηγός της “Χρυσής Αυγής”, Χρήστος Παππάς.

Τα “ΝΕΑ” γράφουν σήμερα ότι ο Παππάς μελετούσε εδώ και δύο ολόκληρα χρόνια, το πώς θα εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν, η ΕΛ.ΑΣ στρέφεται τόσο σε περιοχές της Ελλάδας όσο και στο εξωτερικό (Βέλγιο και Γαλλία), ενώ έχει προχωρήσει σε έναν ευρύ κύκλο άρσεων απορρήτου επικοινωνιών.

Στο μικροσκόπιο βρίσκεται ο κύκλος των δύο-τριών «συνδέσμων» του πρώην υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής οι οποίοι διεκπεραίωναν εξ ονόματός του -από τις αρχές Οκτωβρίου – τις συνεννοήσεις του για θέματα του δικαστηρίου ή άλλες προσωπικές εκκρεμότητες.

Άγγελος Χαριστέας: Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην Κεντρική Μακεδονία

Εκτός από τις άρσεις  απορρήτου επικοινωνιών, εξετάζονται και ύποπτες ροές χρημάτων από πρόσωπα του περιβάλλοντος του Παππά, ώστε να μπορέσει να βρεθεί το μέρος όπου κρύβεται.

Στο ρεπορτάζ, αναφέρεται ότι οι Αρχές  ουσιαστικά είχαν χάσει τον Χρήστο Παππά από την 1η Οκτωβρίου —έξι μέρες πριν την ιστορική ετυμηγορία του δικαστηρίου, δύο εβδομάδες πριν την ανακοίνωση των ποινών και 22 ημέρες πριν τη μεταγωγή των καταδικασθέντων στις φυλακές— και ενώ στα ΜΜΕ οι διαπιστευμένοι ρεπόρτερ περιέγραφαν ένα δήθεν καλά μελετημένο σχέδιο για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των χρυσαυγιτών μόλις εκδοθούν τα εντάλματα

Γράφουν «Τα Νέα»: «Τα στελέχη της Λεωφόρου Κατεχάκη αναφέρονται σε ένα καλά οργανωμένο σχέδιο εξαφάνισης κι υπόθαλψης του πρώην βουλευτή του ακροδεξιού μορφώματος που ξεκίνησε τελικώς την 1η Οκτωβρίου, αμέσως μετά το «παρών» που έδωσε στο Αστυνομικό Τμήμα Παπάγου στο πλαίσιο των περιοριστικών όρων.

Μάλιστα, ο φυγάς προκειμένου να παραπλανήσει τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και να μην εντοπιστούν τα ίχνη του φέρεται να είχε αφήσει ανοικτό το κινητό του στο σπίτι του στου Παπάγου, προκειμένου να μην προκαλέσει αμέσως υποψίες και να έχει άνεση χρόνου να διαφύγει».

Σχετικά Άρθρα