ΜέΡΑ25: Η κυβέρνηση ανοίγει τις εκκλησίες με ασαφές τι θα ισχύει στο ζήτημα της μετάληψης

 ΜέΡΑ25: Η κυβέρνηση ανοίγει τις εκκλησίες με ασαφές τι θα ισχύει στο ζήτημα της μετάληψης

Τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τη λειτουργία της αγοράς τα Χριστούγεννα αλλά και το άνοιγμα των εκκλησιών μόνο για δύο ημέρες σχολιάζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης, τονίζοντας πως ουσιαστικά ανοίγουν μόνο κομμωτήρια και βιβλιοπωλεία, τα οποία και καλώς ανοίγουν.

«Από εκεί κι έπειτα το λιανεμπόριο ουσιαστικά παραμένει κλειστό καθώς το “click away” του κ. Γεωργιάδη θα βρει μικρό πεδίο εφαρμογής στις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις του λιανεμπορίου», σημειώνει ο κ. Κριθαρίδης και προσθέτει: «Πέρα από αυτά, η κυβέρνηση ανοίγει και τις εκκλησίες για λειτουργία τα Χριστούγεννα και των Φώτων, με μικρό αριθμό πιστών βέβαια, αλλά με ασαφές το τι θα ισχύει στο ζήτημα της μετάληψης».

Τσίπρας στον Ant1 για το εξοχικό στο Σούνιο- Επίθεση σε Μητσοτάκη:”Στο σπίτι του Βολταίρου δεν μιλάνε για σχοινί” (vid)

«Τέλος, ευτυχώς η κυβέρνηση αναδιπλώθηκε αναφορικά με τη 10ήμερη καραντίνα για όσους έρχονται από το εξωτερικό μεταξύ 18/12 και 7/1 και θα έχουν αρνητικό τεστ 72 ωρών και θα κάνουν τεστ και κατά την άφιξή τους στη χώρα», τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25 και καταλήγει «Έστω και εκ των υστέρων, μετασχηματισμός αυτού του παράλογου μέτρου σε 3 ημερών καραντίνα είναι ένα βήμα προόδου για μια αλλόκοτη κυβέρνηση. Περιμένουμε ωστόσο διευκρινίσεις και για τη Θεία Κοινωνία».

Μανώλης Δράκος