Γεωργιάδης σε Ανδριανόπουλο: Αγαπητέ Ανδρέα ο ιός δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα στη ζωή

 Γεωργιάδης σε Ανδριανόπουλο: Αγαπητέ Ανδρέα ο ιός δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα στη ζωή

Αίσθηση προκαλεί η δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη, με τον τρόπο που επέπληξε τον Ανδρέα Ανδριανόπουλο, πάλαι ποτέ μεγαλοστέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος με ανάρτησή του στο twitter εξέφραζε την εύλογη απορία του για όσους επιμένουν, παρά τους 100 θανάτους την ημέρα και τους 600 διασωληνωμένους, να ανοίξει η αγορά.

Έγραψε ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος:

«Tι τους έχει πιάσει όλους; Από ΜΜΕ και πολιτικούς με το άνοιγμα της αγοράς; Όταν τα κρούσματα είναι πολλά, οι θάνατοι γύρω στους 100 την ημέρα και οι διασωληνωμένοι πάνω 600; Θέλουμε να υπάρξει νέα επέκταση και να πεθάνουμε όλοι; Ακατανόητα πράγματα…».

Απαντώντας ο υπουργός Ανάπτυξης και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έγραψε: «Αγαπητέ Ανδρέα καλό είναι σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές μην γράφουμε πράγματα που θα μπορούσαν να εκληφθούν ως ειρωνεία προς ανθρώπους που έχουν αγωνία για το μέλλον τους. Και ο ιός, όσο φοβερός και να είναι, δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα στην ζωή. Καλημέρα»

Ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος, απαξίωσε να απαντήσει ευθέως στον Άδωνι Γεωργιάδη. Επέλεξε, όμως, να απαντήσει με νέα σοβαρή αιχμή κατά της κυβέρνησης, γράφοντας:

«Σκεφθείτε πόσοι συμπολίτες μας έχασαν ήδη την ζωή τους επειδή ανοίξαμε για να μην χάσουμε την τουριστική περίοδο !! Μήπως λύθηκε το οικονομικό πρόβλημα; Η ζωή που χάνεται δεν αναπληρώνεται..».

Σχετικά Άρθρα