Επίθεση στον Κύρο Βασσάρα για το ρατσιστικό επεισόδιο στο Παρίσι

 Επίθεση στον Κύρο Βασσάρα για το ρατσιστικό επεισόδιο στο Παρίσι

Τα… άκουσε στη Ρουμανία, όπου είναι αρχιδιαιτητής ο Κύρος Βασσάρας, για το ρατσιστικό επεισόδιο στο ματς Παρί Σεν Ζερμέν-Μπασάκσεχιρ, λόγω εμπλοκής του Ρουμάνου 4ου διαιτητή της αναμέτρησης.

Ο Ίον Κρατσιουνέσκου, ένας από τους μεγαλύτερους διαιτητές του παρελθόντος, διεθνής επί μια δεκαετία, μιλώντας σε δημοσιογράφους επιτέθηκε στον Βασσάρα και στον βοηθό του, Αλεξάντερ Ντεακόνου , λέγοντας πως είναι υπεύθυνοι για όσα συνέβησαν καθώς έχουν στηρίξει τον Σεμπαστιάν Κολτέσκου (τέταρτο διαιτητή στο «Παρκ ντε Πρενς») για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο διαιτησίας.

Αποχώρησε από αγώνα του Champions League στο Παρίσι η τουρκική Μπασακσεχίρ με καταγγελίες για ρατσιστικά σχόλια

Καλεί τον Έλληνα διαιτητή και τον βοηθό του να πάνε να… βουτήξουν σε έναν από τους πιο μεγάλους ποταμούς της χώρας, τον Νταμποβίτα!

«Αυτό είναι πρόβλημα δικό μας. Ανεξάρτητα με το τι κάνουν κάποιοι άνθρωποι αυτοί επιλέγονται. Και λαμβάνουν διεθνείς διακρίσεις. Γιατί συμβαίνει αυτό; Υπάρχει ένας άνθρωπος από έξω… και αυτός είναι που κρίνει. Αναφέρομαι στον Κύρο Βασσάρα, σε αυτόν τον οποίο πληρώνουμε 100.000 ευρώ τον χρόνο» είπε ο Κρατσιουνέσκου και πρόσθεσε:

«Θυμηθείτε τι σας λέω. Αυτή είναι η πιο ντροπιαστική σελίδα στην ιστορία της διαιτησίας στην Ρουμανία. Μπορούμε να δίνουμε πέντε πέναλτι, δέκα οφσάιντ αλλά τίποτα δεν είναι ίδιο με αυτό. Ποτέ. Ο Κολτέσκου όχι μόνο πρέπει να σταματήσει. Αλλά πρέπει να σταματήσουν και όλοι όσοι έχουν σχέση με την ηγεσία της ρουμανικής διαιτησίας. Ξένοι ή Ρουμάνοι. Ας πιαστούν χέρι-χέρι και να πάνε να πέσουν στον Νταμποβίτα. Είναι μεγάλη ντροπή για όλη τη χώρα. Είναι μια ντροπιαστική ημέρα».

Πηγή: sdna.gr