Στα Σπάτα οπαδοί της ΑΕΚ: “Την επόμενη φορά θα έρθουμε στα σπίτια σας. Δεν μας σέβεστε ” είπαν στους παίκτες

 Στα Σπάτα οπαδοί της ΑΕΚ: “Την επόμενη φορά θα έρθουμε στα σπίτια σας. Δεν μας σέβεστε ” είπαν στους παίκτες

Επίσκεψη από αντιπροσωπεία οπαδών δέχθηκαν στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα, οι παίκτες της ΑΕΚ.

«Έχουμε έρθει στο ξενοδοχείο. Ήρθαμε εδώ, την επόμενη θα έρθουμε στα σπίτια σας. Εμείς σεβόμαστε εσάς και τις οικογένειές σας, εσείς όμως δεν μας σέβεστε. Μην παίζετε με αυτό. Έχουμε και εμείς οικογένεια, αλλά την επόμενη φορά θα έρθουμε εκεί. Είστε απαράδεκτοι. Η ΑΕΚ έχει ιστορία και λόγο ύπαρξης, δεν ιδρύθηκε για να έχει αντίπαλο δέος ο Εθνικός στον Πειραιά και ούτε γιατί τσακώθηκαν στον Πανελλήνιο αν έχουν μόνο στίβο ή και ποδόσφαιρο. Δεν σέβεστε την φανέλα. Η φανέλα για εμάς είναι το πρώτο πράγμα που φοράμε στα παιδιά μας όταν γεννιούνται και με αυτή την φανέλα θάβουμε τους νεκρούς μας», επεσήμαναν οι οπαδοί.

“Κάνετε δημοσιογραφία Μακελειού”- Σκληρή κόντρα Κατρούγκαλου με Παπαχρήστο, Παπαδημητρίου για το σπίτι του Τσίπρα στο Σούνιο (vid)

«Ό,τι λέμε εδώ δεν ισχύει σε απόλυτο βαθμό σε εσάς. Ωστόσο, φροντίστε να καταλάβετε σε ποια ομάδα είστε για να μην έχουμε στο μέλλον χειρότερα», είπαν σε δύο νεαρούς παίκτες, τον Μιτάι και Μαχαίρα.

Στα Σπάτα βρέθηκε και ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης ο οποίος επίσης μίλησε στους παίκτες με σκληρή γλώσσα.

Σχετικά Άρθρα