ΑΕΚ: Τελειώνει και ο Ίβιτς μαζί με τον Καρέρα – Δυσαρέσκεια Μελισσανίδη

 ΑΕΚ: Τελειώνει και ο Ίβιτς μαζί με τον Καρέρα – Δυσαρέσκεια Μελισσανίδη

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν του αρέσει αυτό που βλέπει στην ΑΕΚ και είναι σίγουρο ότι αργά ή γρήγορα θα κληθεί να πάρει κομβικές αποφάσεις.

Και ναι μεν προέχει η ιστορία με τον προπονητή (ο οποίος αν δεν κερδίσει σήμερα τον Παναθηναϊκό θα βρεθεί στην πόρτα της εξόδου), αλλά απ΄ότι φαίνεται υπάρχει και θέμα με τον τεχνικό διευθυντή, δηλαδή με τον Ίλια Ίβιτς.

Ο Σέρβος δεν είναι στο απυρόβλητο καθώς πρόκειται για τον άνθρωπο που επέλεξε τον Μάσιμο Καρέρα κι εκείνον που ανέλαβε τον μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού, επενδύοντας στους Χνιντ, Νεντελτσιάρου για την επόμενη μέρα στο κέντρο της άμυνας.

Ακρίτα για Τσιτσιπά και Αντετοκούνμπο:” Kαλύτερα να είσαι καλός άνθρωπος παρά σπουδαίος ηθοποιός”

Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της Ένωση, που δεν έδωσε λύση στο θέμα Γαλανόπουλου και που δεν έχει παρεμβατικότητα στο κεφάλαιο Λιβάγια. πλέον αμφισβητείται έντονα εντός των τειχών.

Στα θετικά του Ίβιτς, πάντως, συγκαταλέγονται η πώληση του Μπάρκα και κυρίως οι δύο αρνήσεις που έφεραν το τελικό deal με τη Σέλτικ και η απαλλαγή από το βαρύ συμβόλαιο του Βέρντε.

Μόνο που ο Δημήτρης Μελισσανίδης, σύμφωνα με το περιβάλλον του, δεν φαίνεται να είναι χαρούμενος από τον απολογισμό του Ίβιτς εδώ και 15 μήνες που κάθεται στην καρέκλα του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου.

Σχετικά Άρθρα