Πάρτι στις Βρυξέλλες: Νόμιζαν ότι οι αστυνομικοί ήταν καλεσμένοι και επιχείρησαν να τους γδύσουν

 Πάρτι στις Βρυξέλλες: Νόμιζαν ότι οι αστυνομικοί ήταν καλεσμένοι και επιχείρησαν να τους γδύσουν

Πιπεράτες αποκαλύψεις για το τι ακριβώς έγινε στο περιβόητο γκέι πάρτι στις Βρυξέλλες όπου συμμετείχε και ένας Ούγγρος ευρωβουλευτής αποκαλύπτονται μέρα με τη μέρα.

Ο 29χρονος διδακτορικός φοιτητής Ντέιβιντ Μανζέλι είναι ο άνθρωπος πίσω από την ιδέα του συγκεκριμένου πάρτι.

Σύμφωνα μάλιστα με δηλώσεις του ιδίου, ο αρχικός προγραμματισμός συμπεριελάμβανε μόλις 10 άτομα, τα οποία μάλιστα θα έπρεπε ήδη να έχουν νοσήσει από κοροναϊό έτσι ώστε να ελαττωθεί η πιθανότητα μόλυνσης.

Ακρίτα:”Κυβερνάει αυτός τώρα; Του πληρώνουμε βουλευτική αποζημίωση για τι ακριβώς; “

«Τελικά εμφανίστηκαν 25 άτομα γιατί κάποιοι έφεραν φίλους τους στο πάρτι», αναφέρει ο ίδιος συμπληρώνοντας πως δεν γνώριζε τον Ούγγρο ευρωβουλευτή.

Όταν η πόρτα έσπασε γύρω στις 22:30 ορισμένοι από τους 30 άντρες καλεσμένους «προσπάθησαν να κατεβάσουν το παντελόνι των αστυνομικών, επειδή πίστευαν ότι η επιδρομή τους ήταν μέρος του σκεπτικού του πάρτι».

Ο Ούγγρος ευρωβουλευτής Ζάγιερ Γιόζεφ ήταν πιο πρακτικός…κι ενώ η αστυνομία ήταν απασχολημένη με το υπόλοιπο πλήθος, κατάφερε να ανέβει στο παράθυρο, να βγει έξω και στη συνέχεια μέσω της υδρορροής να κατέβει στο δρόμο.

Ένας περαστικός είδε την διαφυγή του και πρόλαβε να ειδοποιήσει την αστυνομία. Τελικώς συνελήφθη με ναρκωτικά στο σακίδιό του τα οποία ο ίδιος είπε πως δεν γνώριζε πώς βρέθηκαν εκεί.

Η Αστυνομία τον συνόδευσε στο σπίτι του έτσι ώστε να τους δείξει το διπλωματικό διαβατήριό του.

Σχετικά Άρθρα