Ελληνικά Hoaxes: Ο Βελόπουλος διαδίδει fake news για τον κοροναϊό- Αφορμή φωτογραφίες που ανάρτησε

 Ελληνικά Hoaxes: Ο Βελόπουλος διαδίδει fake news για τον κοροναϊό- Αφορμή φωτογραφίες που ανάρτησε

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος ανάρτησε δύο παλιές φωτογραφίες, παρουσιάζοντάς τις ως πρόσφατες και σχετικές με την πανδημία του κοροναϊού, οι οποίες είχαν “τραβηχτεί” στο εξωτερικό και δείχνουν τελείως άσχετα με τη χώρα μας αλλά και με την επικαιρότητα περιστατικά.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα Ελληνικά Hoaxes, η μία φωτογραφία είναι τραβηγμένη στη Ρουμανία το 2018 και φυσικά ο ασθενής δεν έχει καμιά σχέση με τον κορονοϊό, ενώ η δεύτερη είναι τραβηγμένη το 2017 και είναι επίσης άσχετη με την πανδημία.

ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ Ελληνικά Hoaxes:

“Ο πρόεδρος του κόμματος “Ελληνική Λύση”, Κυριάκος Βελόπουλος, ανάρτησε παλιές φωτογραφίες από το εξωτερικό, άσχετες με την πανδημία, ως σχετικές με αυτή. https://twitter.com/velopky/status/1334400850773614593Η πρώτη φωτογραφία είναι τραβηγμένη στη Ρουμανία το 2018 και ο μεταφερόμενος ασθενής είναι αυτονόητο ότι δεν σχετίζεται με τον κορωνοϊό. https://www.ellinikahoaxes.gr/…/patient-smoking-on…/Η δεύτερη φωτογραφία είναι επίσης άσχετη με την πανδημία, καθώς είναι τραβηγμένη το 2017. https://www.reddit.com/r/funny/comments/6m2efw/true_that/Ο κ. Βελόπουλος συνεχίζει να διασπείρει fake news, και μάλιστα για ένα τόσο σοβαρό θέμα που άπτεται της δημόσιας υγείας.

Σχετικά Άρθρα