Αρπάχτηκαν on air Κούγιας και Σκορδά για τον Σφακιανάκη – “Λες εξυπνάδες…”

 Αρπάχτηκαν on air  Κούγιας και Σκορδά για τον Σφακιανάκη – “Λες εξυπνάδες…”

“Σοκαρισμένος” δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας, “από την διαπόμπευση του Νότη Σφακιανάκη με τη δημοσιοποίηση του ονόματός του”, με δηλώσεις του στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1. Ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε ότι του έχει κάνει εντύπωση και η συμπεριφορά κάποιων αστυνομικών αφήνοντας υπαινιγμούς για στοχευμένο έλεγχο στον τραγουδιστή.

“Με προκλητικό τρόπο, λες και επρόκειτο για κανέναν εγκληματία, τον οδήγησαν σιδηροδέσμιο μπροστά σε όλες τις τηλεοράσεις για να τον ξευτιλίσουν” ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος.

Απολογείται ο Ν. Σφακιανάκης – “Γιατί μιλούν για κοκαΐνη;”

Η ένταση, όμως, ανέβηκε με τον Αλέξη Κούγια να δείχνει την ενόχλησή του με τις ερωτήσεις της Φαίης Σκορδάς, κάνοντας επίσης λόγο για “επίδειξη εξυπνάδας”. Η παρουσιάστρια συνέχισε να ρωτάει πότε έγινε αίτημα για ανανέωση της άδειας οπλοφορίας με αποτέλεσμα ο Αλέξης Κούγιας να βγάζει το ακουστικό του και να αποχωρεί. “Αλέξη μην φύγεις” του φώναξε αλλά μάταια.

Η Φαίη Σκορδά δεν έκρυψε την ενόχλησή της λέγοντας πως “είπε αυτά που ήθελε και δεν άφησε να ρωτήσουμε”, ενώ πήγε σε διαφημιστικό διάλειμμα για να πάρει τηλέφωνο τον ποινικολόγο.

Γιατί αναβλήθηκε η δίκη Σφακιανάκη – Ανακοίνωση Κούγια

Αναβάλλεται επ’ αόριστον η δίκη του τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη. Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του δικηγόρου του, Αλέξη Κούγια, μετά από συνεννόηση του ιδίου με την αρμόδια υπηρεσία της Εισαγγελίας Αθηνών που προσδιορίζει τις δίκες στην αυτόφωρη διαδικασία, η δικογραφία με κατηγορούμενο τον Νότη Σφακιανάκη δεν θα εισαχθεί σήμερα προς εκδίκαση και η εκδίκασή της αναβάλλεται αορίστως.

Τονίζεται ακόμα ότι ο Νότης Σφακιανάκης έχει αφεθεί ελεύθερος και λόγω covid, η φύσις της υποθέσεως δεν είναι από αυτές, των οποίων επιτρέπεται η εκδίκαση με κυβερνητική απόφαση.

Ο κ. Σφακιανάκης θα δικαζόταν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας αφού συνελήφθη μετά από έλεγχο των αστυνομικών αρχών καθώς στο αυτοκίνητο του εντοπίστηκαν ένα πιστόλι 9 χιλιοστών, δύο γραμμάρια κοκαΐνης και ένα τέιζερ.

Σε βάρος του τραγουδιστή έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για δύο πλημμελήματα, παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών για ιδίων χρήση.

Σχετικά Άρθρα