Στα χέρια της Αστυνομίας οι διπλωμάτες και ο Ούγγρος ευρωβουλευτής για το γκέι πάρτι σε μπαρ στις Βρυξέλλες (pic)

 Στα χέρια της Αστυνομίας οι διπλωμάτες και ο Ούγγρος ευρωβουλευτής για το γκέι πάρτι σε μπαρ στις Βρυξέλλες (pic)

Διπλωμάτες και ένας ευρωβουλευτής συμμετείχαν στο γκέι πάρτι που διοργανώθηκε σε μπαρ στις Βρυξέλλες εν μέσω lockdown και κάτω από τη μύτη της Αστυνομίας.

Σε όλους τους συμμετέχοντες επιβλήθηκε πρόστιμο για παραβίαση των μέτρων κατά του κορονοϊού.

Από τους 25 συμμετέχοντες οι περισσότεροι ήταν άνδρες, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται η Het Laatste Nieuws. Σύμφωνα με δημοσίευμα της La Dernière Heure στο πάρτι συμμετείχαν αρκετοί διπλωμάτες και ένα μέλος του Ευρωκοινοβουλίου, ο οποίος συνελήφθη και ανακρίθηκε από την αστυνομία.

Τσόκλης μετά τον σάλο: “Γιατί να σκοτώσεις έναν γέρο και να μην σκοτώσεις έναν “βλάκα” νέο, έτσι είπα…” (vid)

Ο ευρωβουλευτής που συνελήφθη ήταν ο Ούγγρος, Γιόζεφ Σάγερ και οι πληροφορίες λένε ότι στο πάρτι συμμετείχαν 25 άτομα, εκ των οποίων οι περισσότεροι, ήταν άνδρες

Ο 58χρονος είναι μέλος του κόμματος του Ορμπαν (Fidesz) το οποίο απεπέμφθη από τους κόλπους του ΕΛΚ τον περασμένο Μάρτιο και παραδέχεται ότι αυτός ήταν ο ευρωβουλευτής που μετείχε στο πάρτι των οργίων την Παρασκευή που έγινε γνωστό σήμερα και προκάλεσε σάλο στις Βρυξέλλες.

Ο ευρωβουλευτής απολογείται επειδή παραβίασε τους περιοριστικούς όρους κατά του κορονοϊού, όμως αρνείται κατηγορηματικά την χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Για το θέμα ο Ούγγρος δήλωσε: «Οι ειδήσεις στον βελγικό τύπο ανέφεραν για ένα ιδιωτικό πάρτι στις Βρυξέλλες την Παρασκευή. Ήμουν παρών. Αφού η αστυνομία ζήτησε την ταυτότητά μου και – καθώς δεν είχα ταυτότητα – δήλωσα ότι ήμουν ευρωβουλευτής. Η αστυνομία συνέχισε τη διαδικασία και τελικά με επίσημη προφορική προειδοποίηση και οδήγησε στο σπίτι.

Δεν χρησιμοποίησα ναρκωτικά. Προσφέρθηκα στην αστυνομία να κάνει μια άμεση δοκιμή, αλλά δεν το έκαναν. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας βρήκαν χάπι «έκσταση», αλλά δεν είναι δικό μου, δεν έχω καμία γνώση ποιος το είχε και πώς βρέθηκε εκεί.»