Εξιτήριο για τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

 Εξιτήριο για τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Εντός της ημέρας αναμένεται να λάβει εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό όπου νοσηλεύεται με κοροναϊό ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος.

Εφόσον πραγματοποιήσει κάποιες εξετάσεις και οι γιατροί δώσουν το «πράσινο φως», ο κ. Ιερώνυμος αναμένεται να πάρει εξιτήριο μετά τις 12 το μεσημέρι. Επιπλέον, σύμφωνα με το OPEN, ο Αρχιεπίσκοπος ενδέχεται να κάνει και τεστ αντισωμάτων.

Την Τετάρτη τέλος στη φημολογία για το φάρμακο από την Αμερική που ήρθε στην Αθήνα για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, έβαλε η Διευθύντρια ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, Αναστασία Κοτανίδου, μέσω του ΑΝΤ1.

Η Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας, η οποία είναι Διευθύντρια ΜΕΘ στον Ευαγγελισμό ήταν κατηγορηματική: «Δεν υπάρχει κανένα φάρμακο που να ήρθε από την Αμερική ούτε για τον έναν ούτε για τον άλλον Αρχιεπίσκοπο. Τα θεραπευτικά μέσα που ακολουθούν όλοι οι ασθενείς στην Ελλάδα αυτό το διάστημα, ακολουθήθηκαν και στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και στον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο. Και ευτυχώς ο ένας ήδη πήγε στο σπίτι του και ελπίζω ότι πολύ σύντομα και ο άλλος θα καταφέρει να εξέλθει».