Μαργαρίτα Θεοδωράκη στην Έλενα Ακρίτα: Αντί να κουτσομπολεύεις δεν μου στέλνεις ξηρά τροφή;

 Μαργαρίτα Θεοδωράκη στην Έλενα Ακρίτα: Αντί να κουτσομπολεύεις δεν μου στέλνεις ξηρά τροφή;

 Η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτα, μέσα από μία μακροσκελή ανάρτησή της, εξαπολύει δριμύ κατηγορώ σε εκείνους που “έφεραν τον πατέρα της στα πρόθυρα του θανάτου” και προειδοποιεί για μηνύσεις και αγωγές. Φυσικά, δεν ξεφεύγει η Ελενα Ακρίτα.

Στο κείμενό της περιγράφει την προσωπική της καταστροφή η οποία όπως υποστηρίζει ξεκίνησε στα χρόνια της κρίσης και κορυφώθηκε στις ημέρες της πανδημίας.

Στη συνέχεια κάνει λόγο για κανίβαλους, ανθρωποφάγους, συκοφάντες και… Κατίνες.

«Πάνε να πεθάνουν τον πατέρα μου γιατί κανιβαλίζουν τρώγοντας τις σάρκες του… Ο πατέρας μου δυστυχώς τα διαβάζει και χάνεται μέσα στη δυστυχία. Φοβάμαι πως δεν θα αντέξει… Και τότε…».

Περνώντας στις… Κατίνες, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη αναφέρεται στο πρόσωπο της Έλενας Ακρίτα με τα παρακάτω λόγια: «Δεν περίμενα να είσαι τόσο κουτσομπόλα. Έγινες Κατίνα… Δεν σε θαυμάζω πια. Σε λυπάμαι. Αντί να κουτσομπολεύεις δε μου στέλνεις κανα σακί ξηρά τροφή, δεν κοστίζει πάνω από 20 ευρώ…». Τέλος η Μαργαρίτα Θεοδωράκη υποστηρίζει πως θα προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές απέναντι σε όσους την ξεφτίλισαν, ξεφτιλίζοντάς τους με τον ίδιο τρόπο. Και επαναλαμβάνει: «Δεν είμαι ζητιάνα»…

Σχετικά Άρθρα