Kακοποιός το σκάει σαν …κύριος από αστυνομικό τμήμα (vid)

 Kακοποιός το σκάει σαν …κύριος από αστυνομικό τμήμα (vid)

Ένας Γεωργιανός κακοποιός αντιλαμβανόμενος την χαλαρότητα των μέτρων στο αστυνομικό τμήμα της Δάφνης αποφάσισε να το σκάσει σαν …κύριος.

Επενδύοντας ίσως οι δύο ενστολοι στο…φιλότιμο του κακοποιού και την καλή του πρόθεση να μην αποδράσει τον άφησαν χωρίς την παραμικρή επιτήρηση.

Όμως εκείνος άδραξε την προφανή ευκαιρία, άνοιξε με χαρακτηριστική άνεση την πόρτα του συμβατικού, παμπάλαιου οχήματος της ΕΛΑΣ και βγήκε ήρεμα από το όχημα.

Ξανάκλεισε την πόρτα ως όφειλε κάθε συνεπιβάτης ενός αυτοκινήτου κι έσπευσε να απομακρυνθεί με αργό βήμα με τις χειροπέδες στα χέρια, σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Ανοίγουν πάλι τα σχολεία στις 7 Δεκεμβρίου

Ουδείς ασχολήθηκε μαζί του.

Ακόμη και ο φρουρός του αστυνομικού τμήματος που τον είδε, ποτέ δεν πίστευε ότι ο… χαλαρός, διερχόμενος πολίτης ήταν ένας δραπέτης.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος του «Βήματος» και των «Νέων» Βασίλης Λαμπρόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες, εντός του οχήματος ήταν κι άλλος κρατούμενος ο οποίος προτίμησε να παραμείνει στο όχημα.

Κι αυτό γιατί πιθανον σε περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων οι Ελληνες ποινικοί –με βάση το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο– αφήνονται συνήθως ελεύθεροι μετά την δικαστική διαδικασία. Όμως για τους αλλοδαπούς ελλοχεύει ο κίνδυνος να κινηθεί η διαδικασία απέλασης τους.

Σχετικά Άρθρα