Η “εκδίκηση” των ριάλιτι: Έρχονται πέντε στο δεύτερο µισό της σεζόν – Ποια είναι…

 Η “εκδίκηση” των ριάλιτι: Έρχονται πέντε στο δεύτερο µισό της σεζόν – Ποια είναι…

Πέντε νέα ριάλιτι βρίσκονται στην τελική ευθεία για το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν, ήτοι από το νέο έτος.

Εκτός από το «MasterChef» στο Star που βρήκε τρόπο να ξεκινήσει γυρίσµατα παρά το lockdown, το µουσικό ριάλιτι εγκλεισµού «House of fame» και το «Survivor» που ετοιµάζονται στον ΣΚΑΪ, στον χορό των ριάλιτι µπαίνει και ο Οµιλος ΑΝΤ1 µε την επαναφορά της «Φάρµας», ενώ συζητήσεις γίνονται και για αναβίωση του «Fame story».

Ο δημοσιογράφος Μανώλης Κωστίδης νόσησε από κοροναϊό – Συγκλονίζει η περιγραφή του για τη “μάχη μοναξιάς”

Βλέποντας την τάση για έντονη ανάπτυξη των ριάλιτι στο δεύτερο µέρος της σεζόν, ο ΑΝΤ1 επισπεύδει τα σχέδιά του για την ενεργοποίηση της «Φάρµας» µέσα στον Φεβρουάριο. Από την περασµένη ∆ευτέρα, ήδη µεταδίδεται τρέιλερ συµµετοχών, ωστόσο ακόµα δεν έχει οριστικοποιηθεί σε… ποιο κανάλι θα αξιοποιηθεί το ριάλιτι. Αρχικά το σχέδιο ήταν η «Φάρµα» να ενταχθεί στο πρόγραµµα του «αδελφού» καναλιού Μακεδονία TV, µε στόχο να αποκτήσει ελληνικό πρόγραµµα και να µπει δυναµικότερα στον χάρτη ενόψει και των θεµατικών αδειών. Πληροφορίες αναφέρουν, ωστόσο, ότι δεν αποκλείεται το βουκολικό ριάλιτι να βρει τελικά θέση στο πρόγραµµα του ΑΝΤ1. Σε περίπτωση που η πανδηµία οδηγήσει σε αναγκαστική παύση γυρισµάτων στις σειρές, το κανάλι του Αµαρουσίου θα αξιοποιήσει τη «Φάρµα» ως plan b για να γεµίσει την prime time του. Οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν µέσα στον επόµενο µήνα. Στο τραπέζι πέφτει ακόµα και συνδυαστική αξιοποίηση της «Φάρµας», µε τα καθηµερινά επεισόδια να βγαίνουν στο Μακεδονία TV και τη βραδιά αποχώρησης στον ΑΝΤ1, κάτι που, ωστόσο, δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Παράλληλα, την ώρα που ο ΣΚΑΪ σχεδιάζει να βγάλει στον αέρα το «House of fame», άλλη µία µουσική ακαδηµία, αυτή του «Fame story», βρίσκεται στα σκαριά. Τα δικαιώµατα του µουσικού ριάλιτι έχει εξασφαλίσει η εταιρεία Barking well του Νίκου Κοκλώνη. Το «Fame story» έχει προταθεί στο Open, που εξετάζει την πιθανότητα να το εντάξει στο πρόγραµµά του από τον Φεβρουάριο. Η τελική απόφαση του Open σχετικά µε το εν λόγω ριάλιτι αναµένεται τις προσεχείς ηµέρες, καθώς ολοκληρώνονται οι διεργασίες για να καθοριστεί το µπάτζετ του νέου έτους.

Πηγή: Realnews

Σχετικά Άρθρα