Τίτλοι τέλους για Παπαδόπουλο – Κοτσαηλίδου

 Τίτλοι τέλους για Παπαδόπουλο – Κοτσαηλίδου

Μετά από σχεδόν δέκα χρόνια έπεσαν οι τίτλοι τέλους στον ερωτικό δεσμό του ηθοποιού και παρουσιαστή Σπύρου Παπαδόπουλου με την ηθοποιό Νικολέτα Κοτσαηλίδου.

Ήταν στις αρχές του 2010, όταν έγινε γνωστή η είδηση πως ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει έρθει πολύ κοντά με την ανερχόμενη τότε ηθοποιό, Νικολέτα Κοτσαηλίδου. Εκείνος είχε ανεβάσει στο θέατρο Ριάλτο το έργο «Η κωμωδία του τυχαίου θανάτου ενός αναρχικού», ενώ συμμετείχε στον θίασο του και η Νικολέτα Κοτσαηλίδου.

Η παράσταση παίχτηκε για τρία χρόνια, σαρώνοντας τα θεατρικά βραβεία και ο Σπύρος Παπαδόπουλος απέκτησε τη νέα του μούσα, διατηρώντας πολύ χαμηλούς τόνους για τη σχέση που μόλις γεννιόταν.

Αμβρόσιος: Πως έφυγε από το νοσοκομείο παρά τις συστάσεις των γιατρών

ΟΙ δυο τους έμοιαζαν ερωτευμένοι και ταιριαστοί, ωστόσο όπως αποκαλύπτει η RealLife και η δημοσιογράφος, Σήλια Αποστόλου, το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί.

Ο φιλικός τους κύκλος υποστηρίζει ότι η τριβή του χρόνου έπαιξε ρόλο στην απόφαση να χωρίσουν, πως εκείνη και εκείνος δεν είναι πια ζευγάρι από τον Ιούλιο και πως παρόλο που τραβούν διαφορετικούς δρόμους, διατηρούν καλή επαφή και νοιάζονται πολύ ο ένας για τον άλλον.

Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Νικολέτα Κοτσαηλίδου έζησαν πολλά μαζί, βίωσαν έναν μεγάλο έρωτα και τώρα που αυτός τελείωσε με βελούδινο τρόπο, προχωρούν μπροστά.