Σταϊκούρας για την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ: Αιδώς Αργείοι

 Σταϊκούρας για την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ: Αιδώς Αργείοι

Αμέσως μετά την πρόταση μομφής που κατατέθηκε εις βάρος του από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Χρήστος Σταϊκούρας ζήτησε και πήρε τον λόγο για να απαντήσει στην Βουλή.

Κυρ. Μητσοτάκης: Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 12.30 ως τις 5 το πρωί και χρήση μάσκας παντού

«Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από την τοποθέτηση του κ. Τσίπρα», είπε αρχικά απαντώντας , ο υπουργός Οικονομικών.

«Μας έχει συνηθίσει σε τέτοια εκφορά λόγου και είπε βαριές λέξεις που δεν τιμούν δημόσιους λειτουργούς», επισήμανε ακόμη ο υπουργός Οικονομικών, ο οποίος εν συνεχεία υπογράμμισε ότι «Είπε ότι το νομοσχέδιο συζητείται στα μουλωχτά, όταν συζητείται 7 μήνες και μας χαρακτήρισε υπηρέτες συμφερόντων. Του υπενθυμίζω «Αιδώς Αργείοι». Θέλει πολύ θράσος να τοποθετείται κανείς στην αίθουσα αυτή με τον τρόπο αυτό».

«Είχε πει ο κ. Τσίπρας όσο υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ δεν θα γίνουν πλειστηριασμοί στην Ελλάδα και κάνατε 25.672 ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Είχατε πει κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη και μετά ο υπουργός είπε ότι είναι καλοί για τράπεζες και κοινωνικούς λόγους. Είχατε πει για νέα Σεισάχθεια και εσείς καταργήσατε πρώτη κατοικία και είχατε πει και διαγραφή χρεών και τελικά πήγατε στους φορολογούμενων για ανακεφαλαιοποίηση», επισήμανε ακόμη ο υπουργός Οικονομικών.

Σχετικά Άρθρα