Άγιος Στέφανος: Άφησε σημείωμα ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου που αυτοκτόνησε – Τι έγραψε

 Άγιος Στέφανος: Άφησε σημείωμα ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου που αυτοκτόνησε – Τι έγραψε

Ένα ιδιόχειρο σημείωμα φαίνεται πως άφησε λίγο πριν αυτοκτονήσει ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο.

Αυτοκτόνησε ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, o Δημήτρης Καμπανάρος φέρεται να έγραψε στο σημείωμα πως είναι αποτυχημένος, πως δυσφήμησε το γηροκομείο και πως πλέον δεν θα τον εμπιστευτεί ποτέ ξανά κανείς.

Φέρεται επίσης να έγραψε ότι επειδή δεν μπορεί να προσέξει τους ανθρώπους και είναι ανίκανος σαν “καπετάνιος” του γηροκομείου θα αυτοκτονήσει.

Τέλος, ο 41χρονος ανέφερε πως εάν δεν τα καταφέρει και μείνει φυτό, σημαίνει ότι είναι ανίκανος και για να αυτοκτονήσει.

Όλα ξεκίνησαν μετά τον εντοπισμό τριών θετικών κρουσμάτων στο γηροκομείο, δύο εργαζομένων και μιας ηλικιωμένης.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ίδιος μιλώντας σε μέσα μαζικής ενημέρωσης την περασμένη Τρίτη, ο ΕΟΔΥ είχε πάει για τεστ στις 16 Σεπτεμβρίου και όλοι ήταν αρνητικοί.

Κλιμάκιο κλήθηκε ξανά προληπτικά από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη και πήγε την προηγούμενη Πέμπτη (15 Οκτωβρίου). Τότε πραγματοποιήθηκαν rapid tests και βγήκε θετικό το δείγμα μιας εργαζόμενης.

Ωστόσο, η αρνητική αυτή εξέλιξη και το βάρος της ευθύνης, είχαν επιβαρύνει πάρα πολύ, σύμφωνα με πληροφορίες, την ψυχολογική κατάστασή του.

Τραγική κατάληξη: Σήμερα, Τετάρτη, ο 41χρονος ιδιοκτήτης του οίκου ευγηρίας Νέα Θάλπη, βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του.

Σχετικά Άρθρα