Προκαλεί ο Λαγός μια μέρα πριν την απόφαση για τη Χρυσή Αυγή με επιστολή στους ευρωβουλευτές

 Προκαλεί ο Λαγός μια μέρα πριν την απόφαση για τη Χρυσή Αυγή με επιστολή στους ευρωβουλευτές

Προκλητική επιστολή στους Ευρωβουλευτές έστειλε ο Γιάννης Λαγός, μία μέρα πριν από την απόφαση για τη Χρυσή Αυγή, επικαλούμενος το “κράτος δικαίου” και τα “ανθρώπινα δικαιώματα”.

7.10.2020 Σιγά μη φοβηθώ

«9 βουλευτές φυλακίστηκαν το 2013 και το 2014 χωρίς καμία κατηγορία λόγω της προκαταρκτικής συνωμοσίας της τότε διεφθαρμένης κυβέρνησης του Σαμαρά. Ήμουν ανάμεσά τους» γράφει και συμπληρώνει: «Είναι υποκριτικό να μιλάμε για κράτος δικαίου, καθώς η Ελλάδα, ένα κράτος μέλος της ΕΕ δεν σέβεται τα θεμελιώδη δικαιώματα».

Η επιστολή Λαγού, σύμφωνα με το tvxs.gr:

«Αγαπητοί συνάδελφοι,

Λαμβάνω συχνά email από εσάς για να συνυπογράψω γραπτές ερωτήσεις ή επιστολές προκειμένου να καταδικάσω την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στον τρίτο κόσμο. Σήμερα, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι στην Ελλάδα, ένα κράτος μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, 9 βουλευτές φυλακίστηκαν το 2013 και το 2014 χωρίς καμία κατηγορία λόγω της προκαταρκτικής συνωμοσίας της τότε διεφθαρμένης κυβέρνησης του Σαμαρά. Ήμουν ανάμεσά τους. Στο συνημμένο αρχείο μπορείτε να ακούσετε τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να ζητά από δικαστή (Ισίδωρο Ντογιάκο) να φυλακίσει 3 βουλευτές. Φυσικά, ο Ντογιάκος υπάκουε.

Την Τετάρτη, παρουσιάζεται η ετυμηγορία. Όλοι οι πολιτικοί ηγέτες στην Ελλάδα, μαζί με τις αριστερές και αντιφατικές οργανώσεις εκβιάζουν και αναγκάζουν τους δικαστές να μας καταδικάσουν, αψηφώντας το τεκμήριο αθωότητας και τα ανθρώπινα δικαιώματά μας.

Επομένως, είναι υποκριτικό να μιλάμε για κράτος δικαίου, καθώς η Ελλάδα, ένα κράτος μέλος της ΕΕ δεν σέβεται τα θεμελιώδη δικαιώματα.

Σχετικά Άρθρα