“Έβγαλε τα μάτια του” ο ΠΑΟΚ με την Κράσνονταρ

 “Έβγαλε τα μάτια του” ο ΠΑΟΚ με την Κράσνονταρ

Ένα δικό του παιχνίδι έχασε (2-1) ο ΠΑΟΚ από την Κράσνονταρ και πλέον στην ρεβάνς της Τούμπας θα πρέπει να κυνηγήσει μόνο τη νίκη απέναντι στην ρώσικη ομάδα για να προκριθεί στους ομίλους του Champions League.

Η ελληνική ομάδα έχασε αυτά που δεν χάνονται…

Στο ξεκίνημα του ματς (6 ΄) ο Πέλκας έχασε πέναλτι καθώς το χτύπημά του εξουδετερώθηκε από τον Σαφόνοβ. Παρ΄ ολ αυτά κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ (0-1) μετά από κοντινό πλασέ (32΄) του Πέλκα.

Κι ενώ η Κράσνονταρ έδειχνε να τα έχει χαμένα στο γήπεδο, ο Γιαννούλης έκανε ένα ανόητο πέναλτι (38΄) κι έδωσε την ευκαιρία στην Κράσνονταρ να ισοφαρίσει (1-1) με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κλάισον.

Ο ΠΑΟΚ αντεπιτέθηκε και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο σκορ, αλλά το σουτ του Ελ Καντουρί (67΄) βρήκε το δοκάρι της εστίας των Ρώσων και σαν να μην έφταναν ολ αυτά η ομάδα της Θεσσαλονίκςη έχασε το παιχνίδι (2-1) μετά το γκολ του Καμπελά (71΄).

Πλέον, ο ΠΑΟΚ θέλει νίκη με οποιοδήποτε αποτέλεσμα στην Τούμπα την ερχόμενη Τετάρτη για να προκριθεί στους ομίλους του Champions League, ενώ οι Ρώσοι περνάνε με νίκη ή και με ισοπαλία με οποιοδήποτε σκορ.

Κράσνονταρ (Μουράντ Μουσάεβ): Σαφόνοβ, Ραμίρες, Σορόκιν, Κάιο, Πετρόφα, Καμπελά (81′ Ούτκιν), Βιλένα, Όλασον, Μπεργκ, Κλάεσον, Βάντερσον (86′ Σουλεϊμάνοβ).

Αναπληρωματικοί: Γκορόντοβ, Γκαζίνσκι, Σμολνίκοβ, Σπερτσιάν, Καμπόλοβ.

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Ζ. Ζίβκοβιτς, Κρέσπο, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Α. Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Πέλκας (79′ Μπίσεσβαρ), Τζόλης (84′ Σβιντέρσκι).

Αναπληρωματικοί: Πασχαλάκης, Μιχάι, Περέιρα, Εσίτι, Νινούα.

Σχετικά Άρθρα