“Βηματοδότης”: Έξαλλος ο Μητσοτάκης με τον Κουμουτσάκο (εικόνα)

 “Βηματοδότης”: Έξαλλος ο  Μητσοτάκης με τον Κουμουτσάκο (εικόνα)

Έξαλλος είναι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Βηματοδότη», ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Γιώργο Κουμουτσάκο μετά τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε και η οποία τον δείχνει να λαμβάνει τη Θεία Κοινωνία χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης και τους ιερείς χωρίς μάσκα.

Το romfea.gr ανάρτησε φωτογραφία του Γ. Κουμουτσάκου ως απάντηση στον καθηγητή Δερμιτζάκη για τη Θεία Κοινωνία

«Εξαλλος, μου λένε οι πηγές μου από το Μαξίμου, είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Γιώργο Κουμουτσάκο. Οταν η φωτογραφία με την οποία τροφοδότησε την επικαιρότητα μέσω του εκκλησιαστικού site Romfea έφτασε στο γραφείο του, ο Πρωθυπουργός την κοίταξε πολλή ώρα χωρίς να μιλά. Σε αυτήν ο κ. Κουμουτσάκος απεικονίζεται να λαμβάνει τη Θεία Κοινωνία στον ναό της Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού, χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης και τους ιερείς χωρίς μάσκα.

Παριστάμενοι στο πρωθυπουργικό γραφείο λένε ότι η οργή του κ. Μητσοτάκη είναι χειρότερη όταν δεν ξεσπάει, και όλοι στην κυβέρνηση γνωρίζουν την αγωνία του να σταλούν τα σωστά μηνύματα προφύλαξης από την πανδημία στην κοινωνία. Ο χειρισμός της Εκκλησίας είναι μια λεπτή υπόθεση την οποία έχει αναλάβει αποκλειστικά το Μέγαρο Μαξίμου και η Θεία Κοινωνία είναι το πιο «καυτό» ζήτημα της μεταξύ τους «διαπραγμάτευσης». Αγνωστο γιατί χώθηκε στη μέση ο κ. Κουμουτσάκος, το σίγουρο είναι ότι πρόσθεσε άλλο ένα ατόπημα στη μακρά λίστα που έχουν για εκείνον στο Μέγαρο Μαξίμου», αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ του «Βηματοδότη».

Σχετικά Άρθρα