Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά λόγω κοροναϊού- Η λίστα

 Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά λόγω κοροναϊού- Η λίστα

Την αναστολή λειτουργίας σχολείων της Πέλλας ανακοίνωσε την Κυριακή το υπουργείο Παιδείας, ενώ ακόμη περισσότερα από 20 τμήματα και 4 σχολεία πανελλαδικά θα παραμείνουν κλειστά τουλάχιστον έως το τέλος της εβδομάδας

Κλειστά θα παραμείνουν έως το τέλος της εβδομάδας τα σχολεία της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, όπως ανακοίνωσε την Κυριακή το υπουργείο Παιδείας, εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορονοϊού.

Την ίδια ώρα, έχει ανασταλεί η λειτουργία περισσότερων των 20 τμημάτων, ενώ κλειστά θα παραμείνουν τουλάχιστον έως τις 25 Σεπτεμβρίου και τουλάχιστον 4 σχολεία, όπως φαίνεται από την σχετική σελίδα του υπουργείου.

Το Σάββατο, ο Δήμος Ηλιούπολης ανακοίνωσε επιβεβαιωμένο κρούσμα σε τμήμα της 5ης τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης και όπως αναφέρει, από την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου διακόπτεται η λειτουργία και των δύο τμημάτων της 5ης Τάξης, το συγκεκριμένο σχολείο, όμως, δεν καταγράφεται στην λίστα του υπουργείου.
Κλειστά τα σχολεία στο Μουζάκι λόγω “Ιανού”
Στο μεταξύ κλειστά θα παραμείνουν αύριο Δευτέρα και μεθαύριο Τρίτη, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι παιδικοί σταθμοί και τα νηπιαγωγεία του Δήμου Μουζακίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της δημοτικής Αρχής.

Όπως τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Μουζακίου Φάνης Στάθης, αποφασίστηκε το κλείσιμο των σχολικών μονάδων καθώς η κακοκαιρία έχει προκαλέσει ανυπολόγιστες ζημιές σε υποδομές και κυρίως στο οδικό δίκτυο των περιοχών του δήμου, κάνοντας δυσχερή έως αδύνατη τη μετακίνηση των μαθητών.

Κορονοϊός: Τα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά λόγω κρουσμάτων