Γεωργιάδης για πρόσφυγες: Να σηκωθούν να φύγουν, δεν είναι ακροδεξιό αυτό – Επέμεινε για Κουρτάκη (vid)

 Γεωργιάδης για πρόσφυγες:  Να σηκωθούν να φύγουν, δεν είναι ακροδεξιό αυτό – Επέμεινε για Κουρτάκη (vid)

«Να σηκωθούν να φύγουν, δεν είναι ακροδεξιό αυτό. Ποιος σας το είπε; Το να σηκωθούν να φύγουν είναι η άποψη της πλειοψηφίας των Ελλήνων. Είναι οι Έλληνες ακροδεξιοί; Τι είναι αυτά που λέτε; Βεβαίως να σηκωθούν να φύγουν. Εμείς δεν τους καλέσαμε εδώ, μόνοι τους ήρθαν».

Την άποψη εξέφρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης θυμίζοντας παλαιότερες δηλώσεις του για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες και τον τρόπο αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης.

Όταν, άκουσε ενστάσεις από τους παρευρισκόμενους στο πάνελ και τον παρουσιαστή της εκπομπής, Δημήτρη Οικονόμου, ότι αυτό που λέει δεν προβλέπεται, ξεκαθάρισε πως αυτή η άποψη εκφράσει «το αίσθημα, όχι το πρακτικό κομμάτι».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε και για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την άρση ασυλίας του Πολάκη, την απουσία των βουλευτών της ΝΔ και τη συγγνώμη που είπε ο ίδιος στον εκδότη της εφημερίδας Παραπολιτικά, Γιάννη Κουρτάκη, ο οποίος είχε κάνει τη σχετική μήνυση στον αναπληρωτή τομεάρχη Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ήταν μεγάλη αστοχία. Εγώ δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Δεν μου αρέσει να το παίζω σούξου μούξου και να βρίσκω δικαιολογίες. Ήταν μια μεγάλη αστοχία της ΚΟ της ΝΔ, ζητώ συγγνώμη από τους ψηφοφόρους μας. Δεν υπάρχει συναλλαγή που διαβάζω στο διαδίκτυο, ήταν αστοχία και υποτίμηση της κοινοβουλευτικής διαδικασίας. Φταίω και εγώ, οι βουλευτές που δεν πήγαν είναι απαράδεκτοι», είπε και εξήγησε για τη συγγνώμη προς τον κ. Κουρτάκη: «Δεν ζήτησα συγγνώμη στον κ. Κουρτάκη ως δημοσιογράφο, ζητάω και τώρα από τον μηνυτή».

Πηγή βίντεο: altsantiri.gr

Σχετικά Άρθρα