ΗΠΑ: 33χρονη καθηγήτρια έκανε σεξ με 15χρονο μαθητή – Αποκαλύψεις για απειλές βιασμού και ψεύτικης εγκυμοσύνης

 ΗΠΑ: 33χρονη καθηγήτρια έκανε σεξ με 15χρονο μαθητή – Αποκαλύψεις για απειλές βιασμού και ψεύτικης εγκυμοσύνης

Στο εδώλιο βρίσκεται παντρεμένη καθηγήτρια, 33 ετών, που έκανε σχέση με μαθητή μόλις 15 ετών σε γυμνάσιο στο Μπάκιγχαμσαϊρ ενώ του έστειλε και γυμνόστηθες φωτογραφίες της στον λογαριασμό του στο Snapchat. Όπως έγινε γνωστό στη διάρκεια της δίκης, η Κάντις Μπάρμπερ προσέγγισε τον μαθητή σε αθλητική διοργάνωση τη στιγμή απονομής των μεταλλίων τέλος του Σεπτεμβρίου 2018 και του έπιασε την κουβέντα. Του ζήτησε το κινητό του και πρόσθεσε τα στοιχεία της του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Μετά άρχισε να του στέλνει μηνύματα λέγοντάς του ότι κάνει αφρόλουτρο ή ντους και μετά τον ρώτησε αν ήθελε να συναντηθούν. Εκείνη οδήγησε στο σπίτι του τον πήρε, τον ρώτησε αν μπορούν να πάνε κάπου απομονωμένα και εκείνος πρότεινε κάποια χωράφια, όπου έκαναν σεξ. Μετά του έστειλε τις γυμνόστηθες φωτογραφίες. Μετά την πρώτη φορά συναντήθηκαν άλλες δύο φορές και ήρθαν σε σεξουαλική επαφή. Οι φωτογραφίες της ωστόσο διέρρευσαν στο σχολείο, ώσπου αρχές του 2019 μία από αυτές έφθασε στα χέρια του διευθυντή του σχολείου.

Η Μπάρμπερ είπε στην αστυνομία ότι χάκαραν το κινητό της και αρνήθηκε τις κατηγορίες ότι παραβίασε τους κανόνες από θέση ισχύος σε σχέση με τον μαθητή.

Όπως ακούστηκε στο δικαστήριο ο μαθητής δεν περηφανευόταν για ό,τι γινόταν με την παντρεμένη καθηγήτριά του και μητέρα παιδιών. Αντιθέτως, ήταν πολύ ανήσυχος και νευρικός, ιδίως όταν άρχισαν να διαδίδονται οι φήμες για τη σχέση τους.

Οι δυο τους σταμάτησαν να κάνουν σεξ λίγο πριν από τα 16 του χρόνια γιατί του έστειλε μήνυμα να βρεθούν σε ξενοδοχείο σαν ιδιαίτερο δώρο αλλά εκείνος αρνήθηκε. Ο ίδιος, στις 11 Μαρτίου του 2019, σε βίντεο όπου συνομιλούσε με τους αστυνομικούς ισχυρίστηκε ότι συνέχισαν να συνομιλούν για μήνες αφού έκλεισε τα 16 του χρόνια και σταμάτησαν μόνο επειδή το ανακάλυψε το προσωπικό του σχολείου. Όταν μίλησε αρχικά στον διευθυντή του σχολείου είχε αρνηθεί ότι είχε κάνει σεξ με την Μπάρμπερ.

Schoolboy tells how married female teacher, 33, 'performed oral sex on him  in woods after sex act in her 4×4'

“Είπα ψέματα γιατί μου είχε πει ότι ήταν έγκυος στο παιδί μου και άρχισα να πανικοβάλλομαι. Είπα ψέματα σχεδόν σε όλους εκτός από τους φίλους μου. Μου είπε ότι αν θα γινόμουν καρφί, αν θα την ‘έδινα’, θα με έπαιρνε κάτω μαζί της. Τη ρώτησα αν θα με κατηγορούσε για βιασμό και το επιβεβαίωσε. Προφανώς θύμωσα και δεν της μιλούσα μετά” είπε στους αστυνομικούς ο μαθητής.

Η Μπάρμπερ συνελήφθη στις 12 Μαρτίου 2019 και στη διάρκεια της ανάκρισης παρουσίασε προετοιμασμένη δήλωση όπου αρνιόταν ότι είχε κάνει σεξ με το αγόρι και πως η εγκυμοσύνη της ήταν ευρέως γνωστή στο σχολείο, αν και μετά απέβαλε, και πως πατέρας ήταν ο άνδρας της. Κοινωνικός λειτουργός που βρέθηκε στο σπίτι της για να την αξιολογήσει και τότε η Μπάρμπερ παραδέχθηκε μόνο ότι είχε στείλει μία γυμνή φωτογραφία της στον μαθητή.

Όπως ακούστηκε στο δικαστήριο, είπε ότι περνούσε άσχημη περίοδο με τον άνδρα της, ότι ήταν έγκυος αλλά έχασε το παιδί και πως ήθελε άλλο αλλά δεν συνελάμβανε. Τα πράγματα ήταν τεταμένα ανάμεσα στην ίδια και τον σύζυγό της και το αγόρι τράβηξε την προσοχή της. Τη βρήκε σε ευάλωτη στιγμή με χαμηλές άμυνες και άρχισε να του μιλάει. Όταν την ξαναεπισκέφτηκε η κοινωνική λειτουργός η Μπάρμπερ ρώτησε αν ό,τι έχει πει περιλαμβάνεται σε επίσημο έγγραφο προσθέτοντας ότι θα διέψευδε ότι το είχε πει.

Σύμφωνα με τον νόμο δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε σεξουαλική δραστηριότητα ανάμεσα σε καθηγητή και παιδί κάτω από τα 18 χρόνια ακόμη και αν η σχέση είναι συναινετική.