H Ακρίτα πλέκει το εγκώμιο του Κοτζιά: Τα σέβη μας…

 H Ακρίτα πλέκει το εγκώμιο του Κοτζιά: Τα σέβη μας…

«Ο Νίκος Κοτζιάς σήμερα δικαιώνεται», σχολίασε η γνωστή δημοσιογράφος μετά το πέρας της ονομαστικής ψηφοφορία στη Βουλή για την ελληνοαιγυπτιακή συμφωνία.

«Αντιμετωπίζοντας επί χρόνια ύβρεις, ανήθικες επιθέσεις, απειλές και προσπάθειες εκβιασμών είμαι διπλά τυχερός: Για την απλόχερη ειλικρινή αγάπη του κόσμου που λαμβάνω και σήμερα, για την πολύπλευρη δικαίωση, που σπάνια γνωρίζουν άνθρωποι σαν και μένα, Ευχαριστώ όλες και όλους».

Αυτό ήταν το μήνυμα που εξέπεμψε μέσω tweet του ο Νίκος Κοτζιάς την 26η Αυγούστου κι αυτό ακριβώς το μήνυμα αναπαρήγαγε η Έλενα Ακρίτα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μετά το πέρας της ονομαστικής ψηφοφορία στη Βουλή για την ελληνοαιγυπτιακή συμφωνία, επισημαίνοντας:

«Ουδείς προφήτης στον τόπο του. Ο Νίκος Κοτζιάς σήμερα δικαιώνεται. Τα είπε όλα και τα είπε πριν από όλους. Προσπάθησαν να τον ακυρώσουν, να τον απαξιώσουν, να τον χλευάσουν. Τίποτα δεν κατάφεραν, ούτε ο Καμμένος, ούτε η ΝΔ, ούτε κανείς. Όσο κι αν αγωνίστηκαν να τον “μικρύνουν”, ορθό παρέμεινε το ανάστημά του, ορθός παρέμεινε ο λόγος του.

Τα σέβη μας».

Δείτε την ανάρτηση τη γνωστής δημοσιογράφου, που συγκίνησε μάλιστα τον πρώην υπουργό, ο οποίος σχολίασε: «με τιμάτε με τρόπο που με συγκινεί».

Ουδείς προφήτης στον τόπο του. Ο Νίκος Κοτζιάς σήμερα δικαιώνεται. Τα είπε όλα και τα είπε πριν από όλους. Προσπάθησαν…

Gepostet von Elena Akrita am Donnerstag, 27. August 2020

Σχετικά Άρθρα