Κοροναϊός – Θετική εξέλιξη: Αποσωληνώθηκε η 27χρονη γιατρός

 Κοροναϊός – Θετική εξέλιξη: Αποσωληνώθηκε η 27χρονη γιατρός

Αποσωληνώθηκε η 27χρονη ειδικευόμενη γιατρός του νοσοκομείου Λάρισας που είχε βρεθεί θετική στον κοροναϊό. Όπως δήλωσε στο Open TV, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος «η κοπέλα, η συνάδελφος αποσωληνώθηκε το πρωί».

Πλέον οι γιατροί που την έχουν αναλάβει, εκφράζουν αισιοδοξία για την πορεία της υγείας της.

Η νεαρή γυναίκα εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα κορονοϊού, μετά επιστροφή της από τις διακοπές της στη Χαλκιδική. Η κατάστασή της επιδεινώθηκε και χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Η 27χρονη ανήκει στις ευπαθείς ομάδες και είναι ένα από τα κρούσματα της ενδονοσοκομειακής συρροής στην περιοχή της Λάρισας που είχαν εντοπιστεί στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας.

Εκτός από την γιατρό, με κοροναϊό νοσηλεύονται άλλα τρία άτομα από την παρέα της που παραθέριζαν μαζί στη Χαλκιδική, μεταξύ των οποίων και ένας αγγειοχειρουργός η κατάσταση του οποίου είναι επιβαρυμένη.

Εν τω μεταξύ, διασωληνωμένος παραμένει ο 58χρονος παιδίατρος -με υποκείμενο νόσημα- ο οποίος είχε διακομισθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, από το νοσοκομείο Βόλου, πριν από δύο ημέρες.

Σχετικά Άρθρα