OPEN: Το αντίο της Στέλλας Γκαντώνα

 OPEN: Το αντίο της Στέλλας Γκαντώνα

Την αποχώρησή της από το Open ανακοίνωσε η Στέλλα Γκαντώνα. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του καναλιού, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, ευχαρίστησε το κανάλι, όλους τους συναδέλφους της και τόνισε χαρακτηριστικά πως «πολύ σύντομα θα τα ξαναπούμε».

«Τελευταίο δελτίο για τη φετινή σεζόν και δύο χρόνια δημιουργικά, γεμάτα δυνατές εμπειρίες κλείνουν τον κύκλο του Open. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους μου, δημοσιογράφους και τεχνικούς, γιατί δίχως αυτούς “αέρας” δεν υπάρχει. Είμαι πολύ περήφανη για όλα όσα καταφέραμε παρέα παιδιά…

Ευχαριστώ, επίσης, το σταθμό για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη που έδειξε, ως σήμερα, στο πρόσωπό μου. Καλό καλοκαίρι να έχουμε. Να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας, να πάνε μακριά οι …τοξίνες και πολύ σύντομα θα τα ξαναπούμε. Ευχαριστώ για την αγάπη και τη στήριξής σας», έγραψε η Στέλλα Γκαντώνα.

Τελευταίο δελτίο για τη φετινή σεζόν και δύο χρόνια δημιουργικά , γεμάτα δυνατές εμπειρίες κλείνουν τον κύκλο του Open….

Gepostet von Stella Gadona am Freitag, 7. August 2020

Σχετικά Άρθρα