Ξέφρενα ξεφαντώματα στη Μύκονο – Πρώτη σύλληψη για κορονοπάρτι (vid)

 Ξέφρενα ξεφαντώματα στη Μύκονο – Πρώτη σύλληψη για κορονοπάρτι (vid)

Παρά τις συστάσεις των ειδικών για αποστάσεις ασφαλείας προκειμένου να αποφευχθεί ραγδαία εξάπλωση του κοροναϊού, στη Μύκονο συνεχίζονται τα ξέφρενα πάρτι. Ενώ όπως έγινε γνωστό πραγματοποιήθηκε η πρώτη σύλληψη για πάρτι με συνωστισμό σε βίλα.

Τα μαγαζιά διοργανώνουν πάρτι με τους επισκέπτες να συνωστίζονται δίχως να ανησυχούν για τη μετάδοση του θανατηφόρου ιού. Ενώ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης επισκέφθηκε τη Μύκονο το βράδυ της Τρίτης– προκειμένου να ενημερωθεί για τους ελέγχους στις επιχειρήσεις του νησιού, σχετικά με την τήρηση των μέτρων προστασίας για τον κορωνοϊό, αλλά και για θέματα ασφάλειας σε τρία τουλάχιστον beach clubs του νησιού γινόταν …πάρτι.

Ο διάσημος Scorpios στην Παράγκα, το Tropicana στην παραλία Paradise και το περίφημο Alemagou στην παραλία της Φτελιάς είχαν πλημμυρίσει από τουρίστες. Στο τελευταίο μάλιστα beach bar- restaurant είχε επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο 20.000 ευρώ και λουκέτο 60 ημερών λόγω συνωστισμού σε πάρτι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, όμως χάρη σε ρύθμιση εξορθολογισμού των ποινών λειτούργησε και πάλι μετά από 15 μέρες.

Φαίνεται πως η παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη δεν επηρέασε τους ιδιοκτήτες των μαγαζιών. Ο Χρυσοχοϊδης ζήτησε από τους αστυνομικούς που βρίσκονται στο νησί να αυξήσουν τις περιπολίες και τους ελέγχους τους και να είναι ιδιαίτερα αυστηροί σε beach bars αλλά και βίλες όπου διοργανώνονται πριβέ πάρτι, με αμέτρητους καλεσμένους που συνωστίζονται χωρίς να τηρούνται τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό.

Παράλληλα τόνισε ότι σύντομα το φαινόμενο των πριβέ πάρτι θα πάψει να υφίσταται καθώς δεν θα επιτρέπεται να παρευρίσκονται περισσότερα από 40 άτομα σε κάθε κατοικία και πλέον η Αστυνομία θα έχει το δικαίωμα να προχωράει σε ελέγχους, εφόσον κριθεί απαραίτητο.

Σχετικά Άρθρα