Το τετ α τετ με νόημα Γεραπετρίτη- Γεροβασίλη στο καφενείο της Βουλής

 Το τετ α τετ με νόημα Γεραπετρίτη- Γεροβασίλη στο καφενείο της Βουλής

Την ώρα που ο Τσίπρας συναντούσε τον Mητσοτάκη στο πολιτικό γραφείο του Πρωθυπουργού στο ισόγειο της Βουλής, λίγα μέτρα παρακάτω στο καφενείο της Βουλής η Ολγα Γεροβασίλη συναντούσε τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη.
Οι δυο τους προτίμησαν ένα απόμερο τραπεζάκι και, όπως γράφει ο «Βηματοδότης» άρχισαν να συζητούν για αρκετή ώρα και δεν χαλάστηκαν καθόλου όταν μερικοί..
τους φωτογράφιζαν.

O «Βηματοδότης» ρώτησε και τους δύο τον λόγο της συνάντησής τους. Στην αρχή είπαν ότι δεν απαγορεύεται να συναντώνται δύο στελέχη που ανήκουν σε διαφορετικά κόμματα και ότι εάν ήθελαν να συζητήσουν κάτι μυστικό δεν θα εμφανίζονταν σε δημόσια θέα στο καφενείο της Βουλής, μέσα στο οποίο ήταν μαζεμένοι δημοσιογράφοι, βουλευτές και υπάλληλοι του Κοινοβουλίου. Εν συνεχεία όμως η Ολγα Γεροβασίλη είπε ότι με τον Γεραπετρίτη γνωρίζονταν από παλιά, ότι τον εκτιμά και ότι μαζί του συζήτησε τα ελληνοτουρκικά και άλλα θέματα της επικαιρότητας.
Aπό την πλευρ’α του το documentonews γράφει ότι δεν είναι δίχως σημασία ότι η συνάντηση έγινε δημόσια σε μία συγκυρία που η Όλγα Γεροβασίλη βάλλεται και από την κυβέρνηση, η οποία μέσω του Στέλιου Πέτσα υιοθέτησε την εκδοχή της Καθημερινής για την δήθεν παρέμβασή της στην έρευνα για τις ευθύνες για την πυρκαγιά στο Μάτι.
Φυσικά τόσο ο Γεραπετρίτης όσο και η Γεροβασίλη είπαν ότι η συνάντηση ήταν τυχαία και ότι δεν είχε υπάρξει συνεννόηση. Αλλά μία συζήτηση του είδους «μαζέψτε τις υποκλοπές σας και τις παράνομες ηχογραφήσεις» δεν θα ήταν περίεργη…

Πηγή: zoornalistas.gr

Σεραφείμ Κοτρώτσος