Θεσσαλονίκη: Ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας του Βούλγαρου οπαδού – Ο ρόλος της 26χρονης που συνελήφθη

 Θεσσαλονίκη: Ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας του Βούλγαρου οπαδού – Ο ρόλος της 26χρονης που συνελήφθη

Στην ταυτοποίηση πέντε ατόμων αλλά και στη σύλληψη της 26χρονης οδηγού του οχήματος που ενεπλάκη στην υπόθεση θανάτου του 28χρονου Βούλγαρου οπαδού στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 5 Ιανουαρίου προχώρησαν έπειτα από πολύμηνες έρευνες αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το voria.gr, πρόκειται για πέντε άτομα ηλικίας 24 έως 48 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διατάραξη κοινής ειρήνης, σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία, αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις και παράβαση του Νόμου περί όπλων. Στο πλαίσιο της έρευνας, το μεσημέρι της Δευτέρας συνελήφθη η 26χρονη οδηγός του οχήματος δυνάμει Εντάλματος Σύλληψης κ. Ανακρίτριας Θεσσαλονίκης για ανθρωποκτονία με δόλο.

Υπενθυμίζεται ότι, για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί, με την αυτόφωρη διαδικασία, άλλα δύο άτομα ηλικίας 26 και 24 ετών, όπως επίσης και η προαναφερόμενη 26χρονη γυναίκα για τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, από τη συνεχιζόμενη έρευνα προέκυψε ότι, οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση συγκεντρώθηκαν στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής έπειτα από καθοδήγηση και πληροφορίες που τους παρείχαν ο 48χρονος και η 26χρονη και ανέμεναν προκειμένου να εκδηλώσουν την επίθεση.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα το αυτοκίνητο με το οποίο παρασύρθηκε ο άτυχος 28χρονος, το είχε εκμισθώσει ο 48χρονος άνδρας από εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: voria.gr