ΝΔ: Ο Παππάς έπεισε μόνο για την ενοχή του

 ΝΔ: Ο Παππάς έπεισε μόνο για την ενοχή του

Τη διαγραφή του Νίκου Παππάς εξακολουθεί να ζητεί η Νέα Δημοκρατία από τον Αλέξη Τσίπρα, με ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Τρίτης.

ΣΥΡΙΖΑ σε Πέτσα: “Φοβάται κάτι για τις εκκρεμότητες του Σαμαρά;”

Αναλυτικά ηνακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ:

Ο κ. Παππάς με τη σημερινή θλιβερή τηλεοπτική εμφανισή του, μόνο για ένα πράγμα έπεισε: για την ενοχή του. Προκειμένου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπάθησε να “πουλήσει” φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Η μόνη αλήθεια που είπε ήταν ότι η φωνή είναι η δική του. Λέει ότι η συνάντηση έγινε κατόπιν αιτήματος του Ισραήλ. Το περιεχόμενο της συνομιλίας, όμως, άλλα λέει. 

Τι σχέση έχει το υποτιθέμενο αίτημα του  Ισραήλ  με τον Παπαγγελόπουλο, την Τουλουπάκη, τα λεφτά,  τα “μαγαζιά” και την στοχοποίηση της κας Μαρέβα Γκραμπόφκσι-Μητσοτάκη; Ο κ. Παππάς είχε το θράσος να ισχυριστεί πως όταν έλεγε στον κ. Μιωνή πως «κάποιοι βγάζουν πολλά λεφτά» εννοούσε τον ίδιο τον κ. Μιωνή τον οποίο είχε μπροστά του. Αλλά του μιλούσε σε τρίτο πρόσωπο…. 

Οσο για το «μαγαζί»; Κατάπιε τη γλώσσα του ψελίζοντας κατι ακαταλαβίστικα. Ο κ.Τσίπρας έχει μόνο δύο επιλογές. Είτε θα διαγράψει τον στενό συνεργάτη του  κ. Παππά, είτε θα αναλάβει την ευθύνη του παρακράτους.

Σχετικά Άρθρα