Παππάς: Πολιτικά δειλός ο Σαμαράς, έλεγε του Φιλιππάκη “να μην γράφεις για τα παιδιά, γιατί μας έχουν βοηθήσει”

 Παππάς: Πολιτικά δειλός ο Σαμαράς, έλεγε του Φιλιππάκη “να μην γράφεις για τα παιδιά, γιατί μας έχουν βοηθήσει”

Θέση για τις κατηγορίες της Νέα Δημοκρατίας περί “παραδικαστικού κυκλώματος από τον ΣΥΡΙΖΑ” πήρε, αυτή τη φορά από το βήμα της Βουλής, ο Νίκος Παππάς, εξαπολύοντας νέες βολές προς Σαμαρά-Παπασταύρου-Μιωνή.

Της…Novartis: Πολιτική “φωτιά” για Μιωνή, Ράϊκου- Πέτσας vs Παππάς με βαριές κατηγορίες

Ο κ. Παππάς απάντησε στον κ. γεωργιάδη λέγοντας πως “είναι ελεγχόμενος για την υπόθεση Novartis και ο ισχυρισμός της ΝΔ ότι υπάρχει σκευωρία έχει καταρρεύσει. Τώρα λένε εμάς «παρακράτος», όταν ο Μιωνής κατέγραφε εμένα και όχι το αντίθετο”.

Συνήγοροι Παπαγγελόπουλου: “Κατασκευάστηκε βρώμικο υλικό”

Συμπλήρωσε ότι “Η παρανόμως κτηθείσα συνομιλία ήρθε την ημέρα που αποκαλύπτεται ότι υπάρχει μαρτυρία τεκμηριωμένη για 2,6 εκατ. ευρώ προς τον κ. Παπασταύρου, τον αδερφικό φίλο της συζύγου του πρωθυπουργού, όπως ο Μιωνής λέει στη συνομιλία μας. Ρωτάμε σε ποιες τσέπες πήγαν αυτά τα λεφτά.

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Το πιο σύντομο ανέκδοτο, η ΝΔ μιλά για παραδικαστικό και παρακράτος

Για τις «δουλειές», που αναφέρονται στα «πετσοκομμένα» σημεία, μιλάμε για τις δουλειές που από τότε έκανε ο Παπασταύρου με τον Μιωνή. Και ο Σαμαράς, η προσωποποίηση της πολιτικής δειλίας, ζητούσε από τον Φιλιππάκη «να μην γράφεις για τα παιδιά, γιατί μας έχουν βοηθήσει».

Μεσολάβησε ο κ. Σαμαράς. Έγινε συμφωνητικό με την παρέμβασή του. Τι έχει γίνει και δεν έρχεται να μιλήσει στη Βουλή ο κ. Σαμαράς; Δεν έχει λίγο πολιτικό θάρρος; Εδώ μέσα μας έλεγε ότι τα λέει παντελονάτα και αντρίκια…”.

Και κατέληξε, τονίζοντας πως “Η δήθεν συγκλονιστική αποκάλυψη γίνεται τις ημέρες που αποκαλύπτεται ότι η βασική μάρτυρας κατηγορίας για τα περί σκευωρίας είναι συνδικαιούχος μαζί με το σύζυγό της σε λογαριασμό που είχε λάβει λεφτά από τη Novartis και ο σύζυγός της έχει ζημιώσει, μόνο για το 2018, το ελληνικό δημόσιο κατά 1,7 εκατ. ευρώ. Και έρχεται, επίσης, όταν υπάρχει τεκμηρίωση ότι 2,6 εκατ. ευρώ κατέληξαν σε έναν λογαριασμό του κ. Παπασταύρου”.

Σχετικά Άρθρα