Η “Καθημερινή” επιμένει: Να δημοσιοποιηθούν τα ποσά της καμπάνιας Πέτσα

 Η “Καθημερινή” επιμένει: Να δημοσιοποιηθούν τα ποσά της καμπάνιας Πέτσα

Μπορεί, η κυβέρνηση να επιχειρεί να μεταθέσει την ατζέντα από την ουσία της προκλητικής άρνησής της να δημοσιοποιήσει τώρα τα ποσά της σκανδαλώδους διαφημιστικής προβολής του “Μένουμε Σπίτι” και “Μένουμε Ασφαλείς” στο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, η “ναυαρχίδα”, ωστόσο, της κεντροδεξιάς επιμένει.

Μετά το πρώτο της editorial, πριν περίπου 10 ημέρες, και τα άρθρα των Μπουκάλα, Μανδραβέλλη και Τσιντσίνη, η “Καθημερινής” επανέρχεται με νέο editorial.

“Προτού κλείσει χρόνο, η κυβέρνηση έχει καταφέρει να ανταποκριθεί σε δύο ιστορικές προκλήσεις- στην κρίση στον Έβρο και την πανδημία. Αυτά τα επιτεύγματα καθιστούν ακόμα περισσότερο δυσεξήγητο το “αυτογκολ” της. Γιατί αναγγέλεται ανασχηματισμός που μέσα σε λίγες ώρες αναβάλλεται; Χρειάζονται ναι ή όχι διορθωτικές κινήσεις; Το ίδιο αδικαιολόγητη φαίνεται και η καθυστέρηση να δημοσιοποιηθούν τα ποσά που διανεμήθηκαν στα ΜΜΕ αφήνοντας έτσι να αναπτυχθεί μια τοξική σπερμολογία. Η κυβέρνηση πλέει με άνεση στα ανοιχτά. Και πελαγοδρομεί στα ρηχά.”, αναφέρεται στο σχετικό πρωτοσέλιδο κείμενο.

Η θέση της εφημερίδας σαφής. Δεν φαίνεται, όμως, να βρίσκει ευήκοα ώτα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η Καθημερινή

Σχετικά Άρθρα