Ολ. Κεφαλογιάννη: Ανάρτηση περί ανασχηματισμού

 Ολ. Κεφαλογιάννη: Ανάρτηση περί ανασχηματισμού

Η Όλγα Κεφαλογιάννη πριν από περίπου ένα χρόνο αρνήθηκε να αναλάβει το υπουργείο Τουρισμού στην πρώτη κυβέρνηση Μητσοτάκη καθώς τότε επιθυμούσε να αναλάβει το Πολιτισμού.

Τώρα οι φήμες λένε ότι ένα από τα υπουργεία που θα αλλάξουν χέρια, θα είναι και το Τουρισμού. Θα είναι αυτή τη φορά η Όλγα Κεφαλογιάννη εκείνη που θα αναλάβει το χαρτοφυλάκιο;

Η ίδια η βουλευτής της ΝΔ, με ένα post στο Facebook το πρωί της Τετάρτης (17.06.2020), μίλησε για τον ανασχηματισμό. Αλλά απάντηση στο ερώτημα, δεν θα μπορούσε να δώσει.

Τι έγραψε η Όλγα Κεφαλογιάννη:

«Περί ανασχηματισμού…
Με ρωτάνε δημοσιογράφοι σε σχέση με τις διορθωτικές κινήσεις που σκέφτεται να κάνει ο πρωθυπουργός στο κυβερνητικό σχήμα. Σε ότι με αφορά, έχω απαντήσει πολλές φορές πώς αντιλαμβάνομαι τον ρόλο ενός σύγχρονου πολιτικού. Τιμώ την εντολή που μου έχει δώσει ο ελληνικός λαός να τον εκπροσωπώ στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και υπηρετώ με πίστη τις αρχές και τις αξίες της παράταξής μου. Ο σχεδιασμός του κυβερνητικού σχήματος, οι επιλογές όπως και οι αλλαγές του, είναι αποκλειστικό προνόμιο του ίδιου του Πρωθυπουργού».

Σχετικά Άρθρα