Επιστολή Παπαδάκου στην προανακριτική: Ευχαριστώ για την ενημέρωση αλλά δεν υποκαθιστά την τιμή και υπόληψή μου

 Επιστολή Παπαδάκου στην προανακριτική: Ευχαριστώ για την ενημέρωση αλλά δεν υποκαθιστά την τιμή και υπόληψή μου

Επιστολή στην Προανακριτική απέστειλε η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου μετά τις ραγδαίες εξελίξεις με το Επιστημονικό συμβούλιο της Βουλής το οποίο έκρινε ότι δεν μπορούν να κληθούν ως ύποπτοι μη πολιτικά πρόσωπα.

Χιονοστιβάδα εξελίξεων: Η Γ. Παπαδάκου προσφεύγει στη δικαιοσύνη

Η κ. Παπαδάκου αφού ευχαριστεί την επιτροπή υπογραμμίζει ότι “το περιεχόμενο της αποκαθιστά την νομιμότητα, όπως την διδάχτηκα από το πρώτο έτος στην Νομική  Σχολή  Αθηνών, πριν από δεκαετίες! Σε καμία περίπτωση όμως, δεν αποκαθιστά την δημοσιογραφική και προσωπική  τιμή και υπόληψη μου, ένα από τα πολυτιμότερα στοιχεία της πορείας μου”.

Προανακριτική: Το επιστημονικό συμβούλιο “αδειάζει” ΝΔ, ΚΙΝΑΛ – Δεν μπορούν να κληθούν μη πολιτικά πρόσωπα ως ύποπτοι

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ:

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,Κυρίες και Κύριοι Βουλευτές,

Ευχαριστώ καταρχήν για την ενημέρωση σε σχέση με την γνωμοδότηση του Επιστημονικού  Συμβουλίου  της Βουλής. Το περιεχόμενο της αποκαθιστά την νομιμότητα, όπως την διδάχτηκα από το πρώτο έτος στην Νομική  Σχολή  Αθηνών, πριν από δεκαετίες!
Σε καμία περίπτωση όμως, δεν αποκαθιστά την δημοσιογραφική και προσωπική  τιμή και υπόληψη μου, ένα από τα πολυτιμότερα στοιχεία της πορείας μου.

Σας ζητώ να με καλέσετε ως μάρτυρα για να πω την αλήθεια. Μπροστά σας ξετυλίχθηκαν τρία σκάνδαλα, όπως είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω από μία πρόχειρη ανάγνωση της δικογραφίας που μου παραδώσατε! Μπορώ να βοηθήσω ουσιαστικά με στοιχεία στην ανεύρεση της αλήθειας και στην αποκάλυψη των υπαίτιων.Διερευνείστε  τα, στέλνοντας στον Εισαγγελέα τα αντίστοιχα έγγραφα ή τις καταθέσεις που διαθέτετε ! Το οφείλετε απέναντι στην Ιστορία και στον Εισαγγελικό σας ρόλο!

Με εκτίμηση,

Ιωάννα Παπαδάκου

Δημοσιογράφος