Το συγκλονιστικό ιδιόχειρο σημείωμα της 35χρονης με το βιτριόλι – “Θα φύγω από τη ζωή του ή θα με διώξει;” (vids)

 Το συγκλονιστικό ιδιόχειρο σημείωμα της 35χρονης με το βιτριόλι – “Θα φύγω από τη ζωή του ή θα με διώξει;” (vids)

Ιδιόχειρο σημείωμα κατέσχεσαν οι Αρχές από το σπίτι της 35χρονης, η οποία κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας.

«Αυτός, με αυτόν πορεύομαι, ξαφνικά εκεί που είναι μόνος του και θέλει να με δει κάποια του κολλάει. Αλλά δεν κάνει κάτι. Με κρατάει στα χέρια του. Θα φύγω από τη ζωή του ή θα με διώξει;», αναφέρει σε κάποια σημεία το σημείωμα.

Ο 40χρονος άνδρας, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, όχι μόνο αδιαφορούσε επιδεικτικά για την 35χρονη, αλλά δεν την είχε καν καταχωρημένη στο κινητό του.

Ο ίδιος μάλιστα, σημείωσε ότι δεν ήξερε ότι η Ιωάννα ήταν εκείνη που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εντός της ημέρας ή αύριο Τρίτη θα ενταχθούν ορισμένα ενδιαφέρονται στοιχεία στη δικογραφία, όπως για παράδειγμα τα δεδομένα τηλεφωνικής παρακολούθησης του κινητού της 35χρονης.

Συγκλονίζει ο ξάδελφος της Ιωάννας: Κάθε μέρα γίνεται όλο και πιο δύσκολη

Ο ξάδελφος της άτυχης 34χρονης που έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι μίλησε στην ίδια εκπομπή για τον «Γολγοθά» της Ιωάννας και -φυσικά- της οικογένειάς της.

«Ο πόνος που βλέπω σε αυτούς τους ανθρώπους δεν τον έχω δει ούτε σε απώλεια.  Ο πόνος είναι μεγαλύτερος.

Η Ιωάννα και η οικογένεια της κάθε μέρα ξυπνάνε μπροστά σε ένα τοίχο ακόμα πιο ψηλό.

Αυτά που έχουν γραφτεί για την Ιωάννα είναι λασπολογία. Είναι μια τίμια και εργατική κοπέλα.

Η Ιωάννα ξέρει τι γίνεται αντιλαμβάνεται και είναι πολύ δύσκολο και για για την ίδια και για την οικογένεια της» είπε συγκλονισμένος.

Ερωτηθείς για την 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση και τη σχέση της με την Ιωάννα, ο ίδιος υποστήριξε πως  «δεν είχε επαφές μαζί της».

Σχετικά Άρθρα