“Πρέπει να προσέξω μια μελαχρινή από τη δουλειά μου” έγραφε η 35χρονη – Οργισμένη η Ιωάννα

 “Πρέπει να προσέξω μια μελαχρινή από τη δουλειά μου” έγραφε η 35χρονη – Οργισμένη η Ιωάννα

«Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη, μια ξανθιά φίλη μου. Θα μάθω ότι θα χωρίσει. Πρέπει να προσέξω και μια μελαχρινή από τη δουλειά μου».

Το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αποκαλύπτει ότι, εκτός από την 34χρονη Ιωάννα, η φερόμενη ως δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι, το πρωί της 20ης Μαΐου, στην Καλλιθέα, φαίνεται ότι είχε βάλει στο… στόχαστρο και μια μελαχρινή γυναίκα, με την οποία εργαζόταν στην ίδια εταιρεία. Αυτό τουλάχιστον σημειώνει σε ιδιόχειρο σημείωμά της, με ημερομηνία 1 Μαρτίου 2019.

Το σημείωμα το οποίο βρήκε η αστυνομία στο διαμέρισμά της περιλαμβάνεται στη δικογραφία.

Η 35χρονη κατηγορούμενη γράφει, επίσης, στο σημείωμά της: «Θα με απασχολήσουν τα συναισθηματικά μου, λίγο τα επαγγελματικά μου και κάποια ερωτήματα για τον… (αναφέρει το όνομα του 40χρονου φίλου της). Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη, μια ξανθιά φίλη μου».

Σε άλλο σημείο του σημειώματος, με την ίδια ημερομηνία, γράφει η 35χρονη: «Είμαι αστράκι και εγωίστρια ή θα αγχωθώ για το μέλλον. Με έχει αγχώσει μια γυναίκα υποσυνείδητα. Βρισκόμαστε και απομακρυνόμαστε».

Στη συνέχεια, με ημερομηνία 8 Νοεμβρίου 2019, η φερόμενη ως δράστιδα σημειώνει: «Εγώ σκέφτομαι τι σκέφτεται και κάνει την τρίχα … τριχιά. Θα μάθω, ότι υπάρχει άλλη για αυτόν ή θα μάθω για κάτι ευχάριστο; Θα τσακωθώ με ανοιχτόχρωμη. Κάποια γυναίκα από το παρελθόν θα του ζητήσει…».

Τέλος, η 35χρονη, στο ίδιο σημείωμα, αναρωτιέται εάν ταιριάζει ωροσκοπικά με τον 40χρονο φίλο της.

Σημειώνεται, ότι η κατηγορούμενη, που δεν έχει ομολογήσει έως τώρα, πρόκειται να οδηγηθεί το πρωί της Τρίτης ενώπιον του ανακριτή.

Οργισμένη η Ιωάννα

Επιστήθια φίλη της Ιωάννας, αποκάλυψε πως η 34χρονη θέλει να τιμωρηθεί η γυναίκα που της κατέστρεψε τη ζωή με το βιτριόλι.

Μιλώντας στο Star, αποκαλύπτει τις δύσκολες στιγμές που περνά η 34χρονη εδώ και 25 μέρες στο νοσοκομείο, ενώ υπογραμμίζει πως η άτυχη γυναίκα θέλει να σταθεί στα πόδια της μετά την βάρβαρη επίθεση που δέχτηκε με το βιτριόλι.

Η ίδια έχει επισκεφτεί στο νοσοκομείο την Ιωάννα και όπως υποστηρίζει, δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση. «Σκεφτείτε πως είναι ήδη περίπου 25 μέρες στο νοσοκομείο και διαπιστώνει πως η ίδια, η ζωή της έχουν καταστραφεί. Και έχουν καταστραφεί εξαιτίας της ζήλειας, χωρίς να ευθύνεται στο παραμικρό η Ιωάννα και χωρίς η Ιωάννα να έχει κάνει το παραμικρό».

«Λέει πως θέλει να καταφέρει να σταθεί στα πόδια της και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Και να μην καταφέρει να βγει ψυχασθενής εκείνη που της κατέστρεψε τη ζωή» τόνισε η επιστήθια φίλης της 34χρονης.

Η κοπέλα αναφέρθηκε και στην έκπληξη της Ιωάννας όταν έμαθε για την κατηγορούμενη. «Όταν έμαθε η Ιωάννα από τους δικηγόρους της τον λόγο που καταστράφηκε η ζωή της, ένιωσε έκπληξη. Και τώρα βέβαια που πληροφορείται και την προσπάθεια της κατηγορουμένης να πέσει στα μαλακά και να υποστηρίξει πως είναι ψυχασθενής, θυμώνει και επιζητεί δικαιοσύνη» είπε τέλος.

Σχετικά Άρθρα