Στιχομυθία Τσίπρα – Μητσοτάκη για πρόωρες κάλπες – Το καυστικό σχόλιο και η ειρωνική απάντηση (vid)

 Στιχομυθία Τσίπρα – Μητσοτάκη για πρόωρες κάλπες – Το καυστικό σχόλιο και η ειρωνική απάντηση (vid)

Το θέμα των πρόωρων εκλογών έβαλε κατά τη δευτερολογία του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις οποίες, όπως είπε, πιέζουν οι συνεργάτες και οι σύμβουλοι του κ. Μητσοτάκη. “Ίσως θέλετε να δραπετεύσετε γι’ αυτό και ωραιοποιείται την οικονομία” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας. Απαντώντας ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για εφιάλτη που δεν αφήνει τον κ. Τσίπρα να κοιμηθεί και δεσμεύτηκε για εκλογές στο τέλος της τετραετίας.

Ειδικότερα σε κάποιο σημείο της ομιλίας του μάλιστα διερωτήθηκε αν αυτό γίνεται (ωραιοποίηση της οικονομίας) επειδή όπως είπε προς τον κ. Μητσοτάκη: “Σκοπεύετε να δραπετεύσετε όπως σας πιέζουν όλοι γύρω σας να πάτε σε εκλογές πριν έρθουν τα μαντάτα και για την ύφεση, και για την ανεργία. Πηγαίνετε να δείτε τι έχετε να πάθετε μόλις κάνετε το απονενοημένο διάβημα”.

ΔΕΙΤΕ ΜΕΤΆ ΤΟ 9΄

Δευτερολογία στη Βουλή

Δευτερολογία στη Βουλή στο πλαίσιο της επίκαιρης ερώτησης προς τον Πρωθυπουργό για την ανάγκη αποτελεσματικής αντιμετώπισης των συνεπειών της υγειονομικής κρίσης στην ελληνική οικονομία.#Βουλη #Vouli

Gepostet von Alexis Tsipras am Freitag, 12. Juni 2020

Από την πλευρά του ο πρωθυπουργός μίλησε για εφιάλτη του κ, Τσίπρα που τον ξυπνάει κάθιδρο κάθε βράδυ και για πανικό. “Ηρεμήστε κ. Τσίπρα, μπορώ να αποκαταστήσω τον ύπνο σας” είπε με εμφανώς ειρωνική διάθεση ο κ. Μητσοτάκης προσθέτοντας: “Δεν θα γίνουν εκλογές το καλοκαίρι και πριν το τέλος της τετραετίας”

ΔΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟ 18ο ΛΕΠΤΟ

Ώρα του Πρωθυπουργού

Live | Ώρα του Πρωθυπουργού – Δευτερολογία σε επίκαιρη ερώτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. #vouli

Gepostet von Kyriakos Mitsotakis am Freitag, 12. Juni 2020

Σχετικά Άρθρα