Κοροναϊός: Η κόρη της Ν. Θεοδωρίδου φέρεται να είναι η φοιτήτρια που έσπασε την καραντίνα και έκανε πάρτι

 Κοροναϊός: Η κόρη της Ν. Θεοδωρίδου φέρεται να είναι η φοιτήτρια που έσπασε την καραντίνα και έκανε πάρτι

Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου και του επιχειρηματία Τάκη Μπέτα, Χριστιάνα Μπέτα φέρεται να είναι η φοιτήτρια που διοργάνωσε το πάρτι σε βίλα στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης και διέσπειρε τον κορονοϊό στους καλεσμένους της, κυρίως νέους ανθρώπους που ανήκουν στην ελίτ της συμπρωτεύουσας.

Όπως λένε τα δημοσιεύματα όταν ξέσπασε ο κορονοϊός, η 26χρονη νεαρή κοπέλα βρισκόταν στο Λονδίνο, όπου σπουδάζει νομική στο City Law School of London, ενώ επαναπατρίστηκε προ ολίγων ημερών, μέσω της γειτονικής Βουλγαρίας, στη Σόφια και από εκεί έφτασε στη Θεσσαλονίκη οδικώς.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πώς παρά την υποχρεωτική καραντίνα των 14 ημερών, στην οποία όλοι όσοι επιστρέφουν από το εξωτερικό είναι υποχρεωμένοι να τηρούν, πόσο μάλλον από τη Βρετανία, όπου το πρόβλημα με τον ιό είναι ακόμα σοβαρό, η νεαρή φοιτήτρια φέρεται να παραβίασε τον εγκλεισμό.

Αν και αρχικά η φοιτήτρια ήταν ασυμπτωματική όταν έφτασε στην Ελλάδα, στη συνέχεια εμφάνισε συμπτώματα: υψηλό πυρετό και βήχα και αφού υποβλήθηκε σε τεστ, διαγνώστηκε με COVID-19. Νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο, ενώ πλέον έχει αποθεραπευτεί πλήρως, σύμφωνα με πληροφορίες.

Σχετικά Άρθρα