Επανέρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ για τα 20 εκατ. στα ΜΜΕ – Να δοθεί αναλυτικός κατάλογος με τα χρήματα που χορηγήθηκαν

 Επανέρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ για τα 20 εκατ. στα ΜΜΕ – Να δοθεί αναλυτικός κατάλογος με τα χρήματα που χορηγήθηκαν

“Η κυβέρνηση, για μια ακόμη φορά αποφεύγει να απαντήσει στην ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, για το που και πως διοχετεύθηκαν τα χρήματα της διαφημιστικής εκστρατείας «Μένουμε Σπίτι»” αναφέρουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ επαναφέροντας το ζήτημα που έχει προκαλέσει θύελλα, καθώς η απάντηση του Στέλιου Πέτσα παραπέμπει ουσιαστικά το… 2021.

To…2021 θα μάθουμε σε ποια ΜΜΕ δόθηκαν τα 20 εκατ. του “Μένουμε Σπίτι- Μένουμε Ασφαλείς”! Η απάντηση Πέτσα στο Μέρα25

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν:

“Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Στέλιος πέτσας με πολυσέλιδη επιστολή του προς τη Βουλή, μιλάει για την αναγκαιότητα της επικοινωνιακής εκστρατείας, αλλά όχι για την «ταμπακιέρα». Με ανόητα τεχνάσματα προσπαθεί να αποπροσανατολίσει από την ουσία του ερωτήματος που αφορά στη διαχείριση δημόσιου χρήματος, επικαλούμενος αόριστα κριτήρια αξιοπιστίας, αντικειμενικότητας και αρχών δεοντολογίας των μέσων ενημέρωσης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εμμένει στο ερώτημά του και επαναλαμβάνει το πολύ απλό: Που, πως και πόσα χρήματα διατέθηκαν στα ΜΜΕ; Ζητά πλήρη κατάλογο των εντύπων, ραδιοτηλεοπτικών και διαδικτυακών μέσων μαζικής ενημέρωσης, στους οποίους χορηγήθηκαν ποσά της διαφημιστικής δαπάνης της εκστρατείας «Μένουμε Σπίτι». Ζητά, δηλαδή να εφαρμοστεί η υποχρέωση της πολιτείας για πλήρη διαφάνεια, αφού πρόκειται για δημόσιο χρήμα. Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού.”

Σχετικά Άρθρα