“Restart” για το “Ελλάδα 2021” με συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη

 “Restart” για το “Ελλάδα 2021” με συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη

Ένα “restart” θα επιχειρηθεί την προσεχή Τετάρτη για την Επιτροπή “Ελλάδα 2021”, μετά τον θόρυβο που προκάλεσαν το τελευταίο διάστημα οι επιθέσεις κατά της Γιάννας Αγγελοπούλου, ακόμα και από βουλευτές της Ν.Δ (π.χ Κωνσταντίνος Μπογδάνος), εξ αφορμής τοποθετήσεων μελών της, όπως ο Αριστείδης Χατζής, για τους Ήρωες του 1821, αλλά και την παραίτηση της ιστορικού Μαρίας Ευθυμίου.

Στην συνέντευξη Τύπου που θα δρομολογήσει την επανεκκίνηση των δραστηριοτήτων της επιτροπής και την άρση της αρνητικής δημοσιότητας αναμένεται να δώσει το παρών και ο νέος “τοποτηρητής” του Μεγάρου Μαξίμου, ο επικοινωνιολόγος Ευτύχης Βαρδουλάκης, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον πρωθυπουργό και είναι στενός φίλος του διευθυντή του γραφείου του Γρηγόρη Δημητριάδη.

Οι επιθέσεις εναντίον της Γιάννας Αγγελοπουλου είχαν ως ενορχηστρωτή τον βουλευτή της Α’ Αθήνας, ωστόσο μένει να δούμε εάν θα κοπάσουν, καθώς υπάρχουν πιέσεις προς τον πρωθυπουργό ακόμα και για αντικατάσταση της Γιάννας Αγγελοπουλου. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες, αφενός γιατί θα προκαλούσε κρίση, αφετέρου διότι η επιεκφαλής της επιτροπής δεν είναι καθόλου ένα…τυχαίο πρόσωπο. Έχει, όπως λένε οι γνωρίζοντες, και τη δύναμη αλλά και τα στοιχεία να απαντήσει εάν επιχειρηθεί η απαξίωσή της.

Σχετικά Άρθρα