Επίθεση Γεννηματά: “Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αλλάζει”

 Επίθεση Γεννηματά: “Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αλλάζει”

Τέλος στα κοκκινο-πράσινα σενάρια βάζει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής με τη σημερινή συνέντευξή της στο «Πρώτο Θέμα» και τον Μ. Πολλάτο.

Ερωτηθείσα για την αξιωματική αντιπολίτευση, ειδικότερα πόσο έχει αλλάξει το διάστημα από τις εκλογές και μετά, η Φώφη Γεννηματά απαντά ως εξής: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αλλάζει. Με έντονα τα σημάδια κόπωσης από το βυζαντινισμό στο εσωτερικό του, εγκλωβισμένος στις αντιφάσεις του, πορεύεται χωρίς πυξίδα. Επιχειρεί να καλύψει την πρόσφατη ιστορία του με την αφαίμαξη της μεσαίας τάξης, την αμηχανία του από την απουσία πολιτικής πρότασης με νέα Ζάππεια, εμπόριο ελπίδας και κακέκτυπες μαρκίζες της σοσιαλδημοκρατίας».

Σκληρή φρασεολογία από την κυρία Γεννηματά για τον ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που, στην ίδια συνέντευξη, προτιμά προγραμματική κριτική στην κυβέρνηση.

Εν κατακλείδι, «σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα από το πώς πορεύονται οι άλλες πολιτικές δυνάμεις, η αυτόνομη πορεία του Κινήματos Αλλαγής είναι για μας σταθερή επιλογή και συλλογική δέσμευση», υπογραμμίζει η Φ. Γεννηματά.

Ν. Παπ.

Σχετικά Άρθρα