Η επιστολή του Αλαφούζου προς τον Δώνη

 Η επιστολή του Αλαφούζου προς τον Δώνη

Συνέχεια στο δημόσιο διαζύγιο Παναθηναϊκού – Γ. Δώνη δόθηκε, αυτή την φορά από την πλευρά του μεγαλομετόχου του ΠΑΟ, Γιάννη Αλαφούζου με τη δημοσιοποίηση της επιστολής με την οποία ζητάει την κοινή συνεναίσει λύση της συνεργασίας των δύο μερών.

Η πρόθεση του Γ. Αλαφούζου δημοσιοποιήθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟ να δίνει επισήμως στη δημοσιότητα την επιστολή την οποία έστειλε στον έλληνα τεχνικό.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε πως η σχέση εμπιστοσύνης των δύο ανδρών έχει διαρραγεί πλέον και ζήτησε να μην δημοσιοποιηθεί η εν λόγω επιστολή μέχρι την ολοκλήρωση των πλέι-οφ. Κάτι που εντέλει δεν έγινε…

Αναλυτικά η επιστολή του Γιάννη Αλαφούζου προς τον Γιώργο Δώνη, αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητέ Γιώργο, 
Με την επιστολή μου αυτή, θα ήθελα πρώτα από όλα να σε ευχαριστήσω για την πολύτιμη συνεισφορά σου στην πορεία και τη στήριξη της ομάδας στην τελευταία διετία. 
Θεωρώ δεδομένο ότι γνωρίζεις πως εκτιμώ τη δουλειά και το προπονητικό σου έργο. Αυτός εξάλλου ήταν και ο λόγος που σου εμπιστεύτηκα τον Παναθηναϊκό σε μια πολύ δύσκολη για την ΠΑΕ περίοδο. 
Στη διάρκεια των τελευταίων μηνών υπήρξαν μια σειρά παρεξηγήσεων και παρανοήσεων οι οποίες δυστυχώς δημοσιοποιήθηκαν και δημιούργησαν συνθήκες κακής επικοινωνίας μεταξύ μας.
Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία ποιος έκανε μεγαλύτερα λάθη σε αυτή την εξέλιξη και δεν θέλω να σου αποδώσω μονομερώς ευθύνες. Αυτά όμως συνετέλεσαν ώστε να διαρραγεί η μεταξύ μας σχέση εμπιστοσύνης. 
Θα ήθελα να σε παρακαλέσω λοιπόν, μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου να μην συνεχίσουμε την επαγγελματική μας σχέση. 
Είμαι στη διάθεση σου να τα πούμε κι από κοντά αλλά προτίμησα να σου στείλω αυτή την επιστολή για να ξεκαθαρίσω τις σκέψεις και τις προθέσεις μου πριν την οποιαδήποτε συνάντηση ή επικοινωνία μας. 
Θα σε παρακαλούσα η επιστολή αυτή να είναι εμπιστευτική μέχρι την ολοκλήρωση των πλέι οφ για το καλό του Παναθηναϊκού. 

Με τιμή 
Γιάννης Αλαφούζος».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα