Σοκ με τον διαιτητή του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: συνελήφθη σε σπίτι με όπλα και ναρκωτικά (βίντεο)

 Σοκ με τον διαιτητή του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: συνελήφθη σε σπίτι με όπλα και ναρκωτικά (βίντεο)

Ο Σλοβένος διαιτητής Σλάβκο Βίντσιτς, ο οποίος σφύριξε φέτος το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός συνελήφθη σε βίλα οργίων στην Βοσνία, όπου υπήρχαν όπλα και ναρκωτικά.

Σάλο έχει προκαλέσει η σύλληψη του 40χρονου Σλοβένου διαιτητή Σλάβκο Βίντσιτς σε βίλα οργίων στην βοσνιακή πόλη Μπιεγέλινα. Ο Βίντσιτς, ο οποίος επί σειρά ετών ήταν το δεξί χέρι του διάσημου ρέφερι Νταμίρ Σκόμινα και εδώ και 10 χρόνια διευθύνει αγώνες στο υψηλότερο επίπεδο, συνελήφθη μαζί με άλλους 26 άντρες και 9 γυναίκες σε μία καλά συντονισμένη επιχείρηση της τοπικής αστυνομίας με την επωνυμία Crystal  (με την συνεργασία των αρχών από Σερβία και Σλοβενία), που είχε βάλει στο μάτι την διοργανώτρια αυτών των «πάρτι» Τιγιάνα Μαξίμοβιτς, πιο γνωστή ως Τιγιάνα Αϊφον! 

Στην βίλα βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών (κοκαΐνη) και όπλα, ενώ η Μαξίμοβιτς συνελήφθη εν πλω όταν προσπάθησε να περάσει τα σύνορα και να διαφύγει μέσω του ποταμού Ντρίνα. 

Όπως ανακοίνωσαν οι αρχές στο σπίτι βρέθηκαν 14 πακέτα με συνολικά 46 γραμμάρια κοκαΐνης, 10 όπλα, 3 αλεξίσφαιρα, πάνω από 20.000 ευρώ σε διάφορα νομίσματα, κινητά, λάπτοπ, τα οποία εξετάζονται από τις αρχές.

Η Μαξίμοβιτς κατηγορείται για μαστροπεία, παράνομη οπλοκατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, όλοι οι συλληφθέντες κρατούνται, ενώ σε 16 θα απαγγελθούν κατηγορίες για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Οι τοπικές αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για σημαντική επιτυχία, αφού θεωρούν ότι είναι μέλος μίας μεγάλης διεθνούς σπείρας που είναι αναμεμειγμένη σε εμπόριο ναρκωτικων, πορνεία και κλοπές.

Σχετικά Άρθρα