Από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου τα πτυχία του Βελόπουλου

 Από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου τα πτυχία του Βελόπουλου

Στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου και όχι στο Πανεπιστήμιο Κύπρου σπούδασε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας «Ελληνική Λύση» Κυριάκος Βελόπουλος. Το 2013 έλαβε το Πτυχίο του με ειδίκευση στην Ιστορία, Αρχαιολογία και τον Ελληνικό Πολιτισμό από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Το 2016 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, με ειδίκευση στην Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία και από το 2017 είναι υποψήφιος Διδάκτωρ Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου της Σόφιας. Όλα ξεκίνησαν από το γεγονός ότι σε βιογραφικό του σημείωμα το οποίο ήταν αναρτημένο στην προσωπική του ιστοσελίδα αναφέρονταν ότι είχε αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο Κύπρου προκαλώντας την αντίδραση τόσο του ομώνυμου πανεπιστημίου το οποίο εξέδωσε σχετική ανακοίνωση διάψευσης όσο και του Κυριάκου Βελόπουλου.

Πρύτανης Ανοιχτού Πανεπιστημίου Κύπρου: Ο κ. Βελόπουλος ήταν φοιτητής μας

«Το πανεπιστήμιο της Κύπρου καλώς έκανε και έβγαλε ανακοίνωση διάψευσης γιατί ο κ. Βελόπουλος δεν ήταν φοιτητής του. Ο κ. Βελόπουλος αποφοίτησε το 2013 από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το 2016 έλαβε και μεταπτυχιακό δίπλωμα σπουδών από το ίδιο ίδρυμα» δήλωσε στο ethnos.gr ο πρύτανης του Ανοιχτού Πανεπιστημίου καθηγητής Σωκράτης Κάτσικας. Σύμφωνα με τον πρύτανη του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Κύπρου ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της «Ελληνικής Λύσης» απέκτησε και τα δύο ακαδημαϊκά πτυχία παρακολουθώντας τα μαθήματα εξ αποστάσεως όπως και προβλέπεται από τους κανονισμούς του ιδρύματος.

Πηγή: ethnos.gr

Σχετικά Άρθρα